Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Cloud-Native Router

Flexibele 5G-implementatie in cloudomgevingen.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

De Juniper Cloud-Native Router

De Juniper Cloud-Native Router maximaliseert de voordelen van container-economie en operationele efficiëntie, waardoor serviceproviders de flexibiliteit hebben om 5G te implementeren. Deze hoogpresterende, op software gebaseerde router combineert Juniper's bewezen Junos OS-routingtechnologie, de Junos OS-gecontaineriseerde routing protocol daemon (cRPD) en Contrail vRouter DPDK forwarding plane voor x86-processors, waardoor een performante forwarding plane wordt geboden. Het integreert naadloos met het Kubernetes Container Network Interface (CNI)-framework en is Kubernetes CNI-compatibel.

Ontworpen voor cloud-native omgevingen met beperkte ruimte, stroom en koeling, vult de router Juniper's fysieke routers aan en biedt geavanceerde netwerkfuncties met een lichte voetafdruk. Het maakt gebruik van dezelfde Junos OS-routingtechnologie, waardoor een uniforme ervaring wordt geboden voor hybride fysieke en virtuele netwerken. De Cloud-Native Router speelt een cruciale rol in het 5G Distributed Radio Access Network (D-RAN) en de 5G Core datacenters die gehost zijn in hyperscale cloudomgevingen.


Placeholder for Cloud native router heroCloud native router hero
Cloud-Native Router

Kenmerken en voordelen

Naadloos integreren van cloud-native, geavanceerde Junos OS-netwerkservices in cloudapplicaties, versnellen van ontwikkeling en verbeteren van betrouwbaarheid. De router is speciaal ontworpen om serviceproviders te ondersteunen met Layer-3 VPN's, MPLS, dynamische serviceconfiguratie, foutdetectie, high-availability-configuraties, dynamische routeringsprotocollen en extra functionaliteiten.

De Contrail vRouter DPDK forwarding plane zorgt voor een verhoogde pakketverwerking, waardoor de prestaties van de router worden verbeterd.

e router kan worden ingezet waar rekenbronnen beschikbaar zijn, waarbij verspreide bronnen effectief worden benut, waardoor het zeer geschikt is voor cloud-native installaties.

De Cloud-Native Router werkt moeiteloos binnen NetOps 2.0 omgevingen en kan ook worden beheerd met conventionele netwerkbeheer methoden.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates