Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

Geavanceerde DNS bescherming

Detecteer en stop automatisch externe en interne DNS-aanvallen op je netwerk terwijl je de DNS-integriteit en servicebeschikbaarheid behoudt.

Placeholder for Roundabout road carsRoundabout road cars

Geautomatiseerde, intelligente DNS-bescherming

DNS is een van de snelstgroeiende aanvalsvectoren omdat het essentieel is voor netwerkconnectiviteit en de huidige beveiligingsoplossingen zijn niet ontworpen om het te beschermen. Gedistribueerde Denial of Service (DDoS) en andere externe en interne DNS-gebaseerde bedreigingen kunnen je DNS-server overstelpen met kwaadaardige verzoeken, waardoor je netwerk wordt onderdrukt. Deze aanvallen kunnen gebruikers omleiden naar schadelijke internetbestemmingen, gegevens exfilteren en je klanten en bedrijven blootstellen aan extra risico's. Beveiligingstechnologieën zoals NextGen-firewalls, IPS en generieke DDoS-oplossingen begrijpen DNS niet en kunnen specifieke aanvallen zoals DNS-cache-vergiftiging, DNS-kaping, reflectie-aanvallen, versterkingsaanvallen en vele anderen niet voorkomen.

Met Infoblox Advanced DNS Protection kun je je DNS-server uitgebreid beschermen tegen het grootste aantal op DNS gebaseerde aanvallen, terwijl de beschikbaarheid van services en de bedrijfscontinuïteit behouden blijven.

Beperk DNS-storing

Elimineer de verstoring van de DNS-service van de breedste reeks aan DNS-gebaseerde aanvallen. Infoblox Advanced DNS Protection maakt in realtime onderscheid tussen legitiem en kwaadaardig DNS-verkeer, waardoor je DNS-server alleen kan reageren op geldige query's, zelfs als deze wordt aangevallen. Verdedig tegen volumetrische aanvallen, waaronder DDoS en TCP / UDP / ICMP-overstromingen. Voorkom DNS-kaping, cachevergiftiging en andere DNS-specifieke exploits.

Placeholder for Infoblox reduce dns service disruptionInfoblox reduce dns service disruption

Aanpassen aan evoluerende dreigingen door automatisering

Houd je verdedigingen actueel en minimaliseer de blootstelling aan snel evoluerende DNS-gebaseerde aanvallen. Als eerste in de industrie levert de Infoblox Threat AdaptTM-technologie Actionable Network Intelligence door permanente informatie over aanvalstechnieken uit meerdere bronnen te benutten en automatisch je bestaande bescherming tegen nieuwe en evoluerende DNS-bedreigingen te versterken. Er zijn geen patches, extra ontwikkeling of configuratiewijzigingen vereist.

Placeholder for Infoblox stay ahead of evolving threatsInfoblox stay ahead of evolving threats

Gebruik gegevens voor threat management

Krijg direct inzicht in aanvallen plus DNS-servergebruiksstatistieken voor snellere dreigingsreacties. Bekijk centraal informatie van één enkele console om aanvalspatronen en trends te herkennen, met behulp van Infoblox Reporting en Analytics.

Placeholder for Infoblox enhance threat response with centralized visibilityInfoblox enhance threat response with centralized visibility

Belangrijkste eigenschappen

icon Wereldwijde visibility en rapportage
Wereldwijde visibility en rapportage
Krijg gedetailleerde overzichten van aanvalspunten en patronen in je gedistribueerde netwerk.
icon Threat adapt technology
Threat adapt technology
utomatische update van de beveiliging op basis van onafhankelijke analyse en onderzoek naar zich ontwikkelende aanvalstechnieken, informatie verkregen uit implementaties van klanten en ingangen van DNS-configuratiewijzigingen.
icon Verbeterde verwerking voor bedreigingsvermindering
Verbeterde verwerking voor bedreigingsvermindering
Blokkeer aanvallen automatisch voordat ze DNS-servertoepassingen bereiken met speciale netwerkpakketinspectiehardware.
icon Flexibele implementatieopties
Flexibele implementatieopties
Kies een software-abonnement toevoegen aan virtuele en hardware Trinzic-apparaten of als gespecialiseerde geavanceerde PT-apparaten.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates