Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

ActiveTrust Suite

ActiveTrust Suite adresseert jouw DNS-beveiligingsleemte met een hybride oplossing.

Placeholder for Roundabout road carsRoundabout road cars

ActiveTrust® Suite Advantage

ActiveTrust® Suite beschermt gebruikers proactief overal: on premise, roaming en in remote kantoor / filiaal van cyberaanvallen. De oplossing stopt automatisch apparaatcommunicatie met C & Cs / botnets en voorkomt exfiltratie op basis van DNS-gegevens. Het verzamelt beheerde informatie over bedreigingsinformatie en distribueert de geverifieerde gegevens naar de bestaande beveiligingsinfrastructuur om bedreigingen te herstellen en toekomstige aanvallen te voorkomen. Het is operationeel eenvoudig in gebruik, implementeert, onderhoudt en maakt uniform beleidsbeheer mogelijk.

Deployment opties: On-premise of vanuit de cloud

ActiveTrust®

Infoblox Met ActiveTrust® kunnen klanten proactief cyberaanvallen detecteren, onderzoeken, prioriteren en voorkomen. Infoblox ActiveTrust® bundelt Infoblox DNS Firewall, Infoblox bedreigt inzicht in de cloud, Infoblox Threat Intelligence Data Exchange (TIDE) en Infoblox Dossier ™. De oplossing voorkomt data-exfiltratie en malware-C & C-communicatie via DNS, verzamelt centraal beheerde interne en externe bedreigingsinformatie, verspreidt dreigingsgegevens naar de bestaande beveiligingsinfrastructuur.

ActiveTrust® Cloud

Infoblox ActiveTrust® Cloud, geleverd als een service, voorkomt exfiltratie van DNS-gebaseerde gegevens, stopt apparaatcommunicatie met C&C's/botnets en biedt inzicht in gecompromitteerde apparaten op of buiten het bedrijfsterrein. Het is operationeel eenvoudig te gebruiken, in gebruik te nemen en te onderhouden (er zijn geen IT-vaardigheden vereist) en biedt snelle tijd om te waarderen. ActiveTrust® Cloud bundelt Infoblox DNS Firewall, Infoblox Threat Intelligence, Infoblox Threat Insight en Reporting.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates