Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

Network automation software

Combineer netwerkautomatisering met gegevensinzichten en zichtbaarheid om de uptime, efficiëntie en beveiliging van het netwerk te vergroten.

Placeholder for Roundabout road carsRoundabout road cars

Automatiseer intelligent je kernnetwerk met gegevensgestuurde inzichten

Aangezien apparaten en toepassingen zich over je hele netwerk verspreiden, kan het heel moeilijk zijn om dingen in perspectief te zien, en veel minder om bedrijfsmiddelen efficiënt te gebruiken. Je IT-teams hebben moeite om op de hoogte te blijven van voorzieningen, configuraties, frauduleuze apparaten, compliance, audits, capaciteitsplanning en tal van andere activiteiten. En toch, als ze een uitgebreid overzicht en contextuele informatie missen, blijft je netwerk kwetsbaar voor ongeplande uitval, verkeerspieken, trage prestaties en veiligheidsrisico's.

Infoblox-netwerkautomatisering bevat bruikbare intelligentie, automatisch gedestilleerd uit de rivieren van telemetrie die door kernnetwerkdiensten zoals DNS, DHCP en IPAM (DDI) lopen. Netwerkautomatisering, gecombineerd met gegevensgestuurde inzichten en uitgebreide zichtbaarheid, stelt je teams in staat om snellere, slimmere netwerkbeslissingen te nemen, uptime, efficiëntie en prestaties te optimaliseren, de beveiliging te verbeteren en innovatie in je hele bedrijf mogelijk te maken.

Vereenvoudig en stroomlijn netwerkbeheer

NetMRI

Tegenwoordig moet je netwerk een escalerend aantal on-demand-applicaties en reactietijden van een seconde ondersteunen. Als gevolg hiervan wordt je netwerkinfrastructuur steeds complexer. Het is samengesteld uit diverse, vaak siled, multi-vendor-infrastructuur, inclusief mobiele apparaten aan de rand en datacenterinfrastructuur. Om alles soepel te laten verlopen, vertrouwen je netwerktechnici waarschijnlijk op handmatige processen en slecht geïntegreerde oplossingen. Deze benaderingen belemmeren behendigheid, bieden geen volledige zichtbaarheid en zijn niet schaalbaar. Ze maken het steeds moeilijker om te voldoen aan de toenemende vraag naar servicelevering en betrouwbaarheid die je onderneming en je klanten vereisen.

Met Infoblox NetMRI krijg je controle over je uiterst complexe netwerkinfrastructuur. Het vereenvoudigt en automatiseert het beheer van omgevingen met meerdere leveranciers en zorgt voor de naleving van best practices, nalevingsmandaten en beveiligingsbeleid.

Efficiënt netwerkconfiguraties ontdekken en analyseren

Ontdek automatisch alle apparaten in je netwerk, waar ze zich bevinden en hoe ze aan elkaar worden gekoppeld. Controleer en analyseer proactief netwerkconfiguraties om configuratieproblemen vroegtijdig te identificeren. Gebruik diepe analyses en inzichten om je netwerk te optimaliseren, storingen te voorkomen en kwaadwillende apparaten te identificeren. Eenvoudig inventariseren en visualiseren van meerdere topologielagen en netwerkconstructies, zoals VLAN's, routes en virtuele netwerken.

Placeholder for Infoblox efficiently discover analyze network configurationsInfoblox efficiently discover analyze network configurations

Snel aanpassen aan zich ontwikkelende zakelijke behoeften

Automatiseer netwerkwijzigingen, zorg snel voor nieuwe services en implementeer netwerkwijzigingen in minuten in plaats van dagen of weken. Remediate en verstrek automatisch en dynamisch zonder te wachten op handmatige actie. Krijg de flexibiliteit om netwerkinzichten in te zetten om schendingen sneller te verhelpen en serviceproviding en netwerkonderhoud te versnellen.

Placeholder for Infoblox rapidly adapt evolving business needs 1Infoblox rapidly adapt evolving business needs 1

Gemakkelijker beleid bewaken en afdwingen

Configuraties van netwerkinfrastructuur automatisch en continu afdwingen en auditeren. Vereenvoudig de handhaving van compliance-eisen van bedrijven en regelgevende instanties, zoals PCI, HIPAA, DISA en STIG's voor apparatuur van meerdere leveranciers. Pas out-of-the-box configuratiebeleid toe om je netwerk te evalueren aan de hand van best practices in de sector zonder scripts te hoeven schrijven.

Maak gebruik van NetMRI Advisor voor voortdurende updates en monitoring voor PSIRT's, adviezen en mededelingen aan het einde van de verkoop / ondersteuning die van invloed zijn op je apparaten.

Placeholder for Infoblox more easily monitor enforce policiesInfoblox more easily monitor enforce policies

Belangrijkste eigenschappen

icon Network discovery
Network discovery
Volg automatisch multi-vendor infrastructuur, end hosts, netwerkconstructs (routes, VLAN's, virtuele forwarding en routing, etc.) en topologieën met actuele en historische informatie.
icon Configuratiebeheer
Configuratiebeheer
Detecteer en controleer netwerkwijzigingen automatisch en ontvang gedetailleerde analyses. Profiteer van back-up van de configuratie, krachtig zoeken en correlatie van netwerkproblemen met tijd en locatie.
icon Change automation
Change automation
Beheer netwerkomvattende veranderingstaken met eenvoudige maar robuuste methoden voor het coderen van wijzigingslogica met minimale scripting.
icon Policy en compliance enforcement
Policy en compliance enforcement
Bekijk netwerkveranderingen in real-time automatisch en continu aan het beveiligingsbeleid met een eenvoudig te gebruiken regelstudio.
icon Netwerk analyse
Netwerk analyse
Krijg analyse en meldingen over netwerkconfiguratieproblemen, inclusief het tikken van tijdbommen die geen fouten of prestatieproblemen vertonen.
icon Altijd en overal mobiele toegang
Altijd en overal mobiele toegang
Beheer je netwerk vanaf je mobiele apparaat. Bekijk netwerkinventaris, vind apparaatlocaties en stuurpoort- en VLAN-verbindingen.
icon Hardened Appliance
Hardened Appliance
Krijg een oplossing die wordt geleverd op een speciaal hiervoor gebouwd hardware-apparaat en bevat het besturingssysteem en de database, waardoor uw kosten en onderhoudsvereisten worden verlaagd.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates