Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

DNS traffic control

Optimaliseer de reactietijden van applicaties met integrated global server load balancing.

Placeholder for Roundabout road carsRoundabout road cars

Geautomatiseerde en intelligente DNS-verkeerscontrole

In een on-demand wereld kunnen zelfs kleine vertragingen in reactietijden voor je applicaties leiden tot onaanvaardbare verliezen in productiviteit, klanttevredenheid en verkoop. Verkeer dat onopzettelijk naar falende servers wordt gerouteerd, raakt vaak zonder kennisgeving verloren en voert zogenoemde netwerkzwarte gaten in. Als een datacenter faalt, moet verkeer worden doorgestuurd naar het volgende beschikbare datacenter voor disaster recovery en continuïteit van de service. Een wereldwijd server load balancing (GSLB) -apparaat kan de meeste van deze problemen verhelpen. De meeste GLSB-appliances zijn echter zelfstandige oplossingen en worden apart van je DNS-gerelateerde systemen geïmplementeerd en beheerd. Deze benadering verhoogt de kapitaal- en operationele kosten aanzienlijk.

Met Infoblox DNS Traffic Control kun je kostbare vertragingen in applicatie responstijden in je netwerk elimineren. Met Infoblox DNS-verkeerscontrole kun je geavanceerde functionaliteit voor load-balancing op unieke wijze combineren met DNS-beheer voor een enkele, uniforme oplossing.

Versnel de reactietijden van applicaties

Verhoog je klantervaringen door te zorgen voor tijdige reacties van toepassingen, zowel binnen je bedrijfsnetwerk als via internet. Met Infoblox DNS Traffic Control wordt je applicatieverkeer op intelligente wijze geleid naar de ideale server in elk geval op basis van meerdere parameters, zoals nabijheid van client en server en beschikbaarheid van de server. Verbeter de responsiviteit en prestaties van alle applicaties, inclusief video, door de verkeersverdeling in je netwerk te optimaliseren. Voor extern verkeer stuurt Infoblox DNS Traffic Control je verkeer naar het optimale datacenter op basis van locatie, geografie en andere parameters om de reactietijden aanzienlijk te verbeteren.

Placeholder for Infoblox application response timesInfoblox application response times

Automatiseer herstel na rampen en bedrijfscontinuïteit

Zorg ervoor dat mensen in alle omstandigheden zonder vertraging verbinding kunnen maken met je applicaties en websites. Onze oplossing bewaakt je netwerk continu om beschikbaarheidsproblemen met servers en datacenters te detecteren. In geval van een calamiteit of andere storing, routeert extern internetverkeer of interne applicatieverkeer automatisch naar optimale alternatieve sites of servers, op basis van analytische prestatie-inzichten. Je verkeer glijdt nooit in zwarte gaten. Je krijgt ook de zichtbaarheid en voorspellende analyses die je nodig hebt om de reactietijden, beschikbaarheid en capaciteit van de server beter te beheren.

Placeholder for Infoblox disaster recovery businessInfoblox disaster recovery business

Beweeg slimmer met unified management

Vereenvoudig de beheer- en slash-uitgaven door wereldwijd server load balancing en DNS te beheren met behulp van één uniforme oplossing, zonder dat je een apart apparaat nodig heeft. Met Infoblox kun je de taakverdeling regelen via dezelfde gecentraliseerde beheerconsole die wordt gebruikt voor alle configuraties met betrekking tot DNS, IPAM en DHCP. Behandel alles met één platform en maximaliseer je rendement op je investering.

Placeholder for Infoblox unified managementInfoblox unified management

Belangrijkste eigenschappen

icon Meerdere load balancing methodes
Meerdere load balancing methodes
Geschikt voor round robin, ratio, wereldwijde beschikbaarheid en topologie.
icon Meerdere health monitors
Meerdere health monitors
Biedt out-of-the-box integratie met HTTP / S, SNMP, TCP, UDP, SIP en ICMP. Integratie met Infoblox IPAM maakt het eenvoudiger om servers en topologieregels te configureren.
icon Gecentraliseerde gebruikersinterface
Gecentraliseerde gebruikersinterface
Maakt gecentraliseerd beheer mogelijk om de operationele efficiëntie te verbeteren via een uniforme gebruikersinterface voor de hele onderneming.
icon Uitbreidbare attributen
Uitbreidbare attributen
Biedt metadata, zoals een locatie die kan worden gebruikt voor effectieve beslissingen over de load-balance.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates