Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

Infoblox DDI Public Hybrid Cloud

Creëer consistente, veilige en betrouwbare netwerken voor je hybride cloud

Placeholder for Roundabout road carsRoundabout road cars

Ga efficiënt en veilig naar de cloud

Door workloads te migreren naar openbare of private clouds, kun je de wendbaarheid verbeteren, kosten besparen en IT-resources vrijmaken om zich te concentreren op kerninitiatieven, in plaats van het handmatig beheren van complexe infrastructuur. Conventionele IT-beheerbenaderingen vereisen echter handmatige processen en silge-oplossingen die de voordelen die u van cloud-implementaties zoekt, kunnen ondergraven. Legacy-oplossingen missen de zichtbaarheid en flexibiliteit die je nodig hebt om multi-platformomgevingen effectief te beheren. Ze creëren ook inefficiënties en inconsistenties die de implementatie belemmeren, netwerkverstoringen veroorzaken en uw beveiligingsrisico's vergroten.

Met Infoblox Actionable Network Intelligence kun je je hybride cloud efficiënt beheren en beveiligen. Onze oplossing biedt je de unieke mogelijkheid om kritieke aspecten van hybride cloudnetwerkbeheer te automatiseren en te consolideren, snel te reageren op zakelijke behoeften en te integreren met de breedste reeks cloudgebaseerde platforms in de branche.

Voorzie je hybride cloud van snelheid en behendigheid

Sneller door automatisch IP-adressen en DNS-records te provisioneren en de-provisioning van een gecentraliseerde, uniforme beheerconsole. Vergroot de wendbaarheid van het netwerk door ingebouwde integratie met toonaangevende cloudplatforms, waaronder AWS, VMware, OpenStack, Docker en Microsoft Azure. Beheer en beheer virtuele bronnen efficiënter met de mogelijkheid om ze te ordenen op basis van geografie, applicatie, bedrijfseenheid en andere kenmerken.

Krijg een Holistische kijk op diverse virtuele bronnen

Verminder blinde vlekken en conflicterende weergaven met geconsolideerde zichtbaarheid in cloud-, virtuele en on-premises omgevingen. Ontdek en volg automatisch virtuele machines (VM's). Stroomlijn compliance- en auditprocessen met continu inzicht in VM's, aangevuld met actuele en historische inzichten. Documenteer automatisch ontmantelde VM's en koppel dynamisch je netwerkbronnen, zoals DNS-records en IP-adressen, om je informatie accuraat en altijd up-to-date te houden.

Placeholder for Infoblox provisionhybrid cloudInfoblox provisionhybrid cloud

Schaal uw multi-cloud omgevingen met controle en zichtbaarheid

Breid je bedrijfsnetwerk veilig uit naar de hybride cloud met volledige zichtbaarheid. Gebruik gecentraliseerd beheer om ervoor te zorgen dat het netwerkbeleid voor DNS- en IP-adresregistratie uniform wordt toegepast in lokale en multi-cloudomgevingen. Verminder beheeroverhead en machtig je individuele afdelingen door autorisatie voor provisioning te distribueren met behoud van volledig overzicht. Schaal je DNS op elektronische wijze en pas je IP-adrescapaciteit aan naarmate uw cloud groeit.

Placeholder for Infoblox diverse virtual resourcesInfoblox diverse virtual resources

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Placeholder for Infoblox control visibilityInfoblox control visibility

Belangrijkste eigenschappen

icon Cloud-ready DDI
Cloud-ready DDI
Automatiseer de provisioning van DNS-records en IP-adressen voor virtuele machines met vooraf gebouwde integraties voor verschillende cloudplatforms, waaronder AWS, VMware, OpenStack en Microsoft Azure. Beheer en visualiseer uw DNS- en netwerkconfiguraties op een uniforme UI of via API's. Voorzie lokale controles en machtig individuen of afdelingen door DNS en IPAM-machtiging aan deze afdelingen te delegeren.
icon Ongeëvenaarde Visibility en Auditing
Ongeëvenaarde Visibility en Auditing
Ontdek en volg continu uw virtuele assets op meerdere platforms met een geautomatiseerd ontdekkingsproces. Volg en controleer huidige en historische virtuele instances om naleving en consistent beleid te verzekeren.
icon Krachtige APIs
Krachtige APIs
Schakel pre-built aangepaste integratie in met andere automatiserings- en orkestratieplatforms. Bereik API-schaalverdeling met behulp van een gedistribueerde aanpak om piek API-belastingen af te handelen.
icon Elastic Scale
Elastic Scale
Bouw een elastische en schaalbare architectuur voor kernnetwerkservices voor groeiende en evoluerende cloudimplementaties.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates