Placeholder for Forcepoint Partner/ ResellerForcepoint Partner/ Reseller
Gold Partner

Data & insider threat security

Ongeëvenaard inzicht in gebruikersgedrag om IP te beschermen en bedreigingen van binnenuit te detecteren.

Placeholder for Metro line over highwayMetro line over highway

Forcepoint Insider Threat bespaart je tijd en moeite door je meest risicovolle gebruikers automatisch te scoren en te prioriteren, zodat je minder door duizenden waarschuwingen hoeft te spitten. Dit maakt je team vrij om zich te concentreren op taken met hoge prioriteit en verbetert de efficiëntie. Forcepoint Insider Threat levert ook de context en het forensisch bewijs dat nodig is voor onweerlegbare toeschrijving en chain of custody - waardoor onderzoeken, vervolging en naleving eenvoudiger worden.

Oplossing

DLP

Forcepoint DLP identificeert en beveiligt bedrijfskritieke gegevens over eindpunten, netwerken en cloudservices om efficiënt te voldoen aan compliance en intellectuele eigendom te beschermen.

Wereldwijde merken en marktinnovatoren moeten hun bedrijfskritieke, gevoelige gegevens beschermen tegen onbedoeld gegevensverlies, gecompromitteerde gebruikers en kwaadwillende insiders. Forcepoint DLP biedt veiligheid gericht op de interactie van mensen met gegevens, inclusief in creatie, opslag, e-mail, webmail, persoonlijke apparaten en cloud-applicaties.

Het meest complete gegevensbeschermingsplatform van de branche, Forcepoint DLP, wordt door marktanalisten erkend als een marktleider vanwege de robuuste dekking van gegevensdetectie, eindpuntbeheer, netwerkhandhaving en uitbreiding tot cloudtoepassingen. Forcepoint DLP is een hulpmiddel voor organisaties met een verplichting om te voldoen aan de wettelijke en industriële nalevingsvereisten, waaronder de EU General Data Protection Regulation (GDPR).

Oplossing

Insider threat

Bescherm intellectueel eigendom en identificeer interne bedreigingen voor gegevens en kritieke systemen met gebruikersanalyses, gedragsprofilering en een rijke context voor gebruikersacties.

De schadelijke inbreuken van vandaag zijn geworteld in op mensen gebaseerde kwetsbaarheden. Bescherm gegevens en bewaak je meest kritieke systemen tegen het brede spectrum van insiders, inclusief toevallige, gecompromitteerde en kwaadwillende gebruikers. Forcepoint Insider Threat identificeert de meest risicovolle insiders in je omgeving en stelt je teams in staat om de dreiging met vertrouwen te onderzoeken en te verhelpen.

Forcepoint combineert gebruikerszichtbaarheid, geavanceerde analyses, DLP-integratie en beveiligingsorkestratie voor volledige bewaking van gebruikersgedrag. Door te focussen op de interacties van mensen met gegevens, voorkomt Forcepoint Insider Threat gedragsgebaseerd gegevensverlies en stelt andere insider-dreigingen bloot die een risico vormen voor kritieke systemen, zoals frauduleuze transacties of cybersabotage.

Oplossing

UEBA

Beschermt gevoelige clientinformatie, detecteert besmette accounts en dwingt de voortdurende verbetering van de interne veiligheidscultuur van een organisatie.

Gebruikers- en entiteitsgedragsanalyses voor een zero-perimeter-wereld

Forcepoint UEBA-informatiebeveiliging beschermt gevoelige cliëntinformatie, detecteert besmette accounts en dwingt de voortdurende verbetering van de interne veiligheidscultuur van een organisatie.

Human risk platform

Traditionele tools bieden geen contextuele informatie over insider-risico - cruciaal in het tijdperk van voortdurende inbreuken op de beveiliging en groeiende regeringsvereisten voor toezicht door toezichthouders. Forcepoint UEBA is het leidende platform dat gestructureerde en ongestructureerde gegevens integreert om holistisch inzicht te bieden in genuanceerde menselijke activiteiten, patronen en lange termijn trends die menselijke risico's omvatten.

Los harde problemen op bij informatiebeveiliging en compliance met regelgeving

Beveiligingsanalyses bieden inzicht in bedrijfsrisico's in een tijdperk waarin de bedreigingen de perimeter hebben overschreden. Gestroomlijnde technologie maakt het gemakkelijker om grote gegevenssets te beoordelen en te werken met teams van supervisors in de hele organisatie.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates