Placeholder for cPacket Networks Partner/ ResellercPacket Networks Partner/ Reseller
Certified Partner

cPacket Networks

Maakt netwerkgebaseerde applicatieprestaties en beveiligingsgarantie mogelijk voor de gedistribueerde hybride IT-omgeving.

Complete zichtbaarheid van je netwerk

cPacket Networks biedt klanten met omvangrijke en ingewikkelde netwerken een innovatieve Distributed Monitoring-architectuur. Hiermee bereiken ze meer operationele efficiëntie en meer zichtbaarheid dan met traditionele oplossingen met hun 'ingebouwde bottlenecks'. Met de gedistribueerde intelligentie van cPacket Networks kunnen netwerkbeheerders dreigende problemen proactief opsporen voordat ze gevolgen hebben voor de gebruikers en de noodzakelijke tijd voor het oplossen ervan met 80 procent verkorten. Dankzij de unieke algoritmechip van het bedrijf speelt netwerkomvang geen rol meer, omdat de complete pakketinspectie wordt uitgevoerd op lijnniveau.

De unieke prestatiemonitoringsoplossing van het bedrijf combineert de volgende functionaliteiten: dynamische kaartvisualisatie, gedetailleerde prestatie-indicatoren, proactieve waarschuwingen, interactief zoeken (L2-L7) en on-demand forensische pakketanalyse. Dit alles resulteert in ongeëvenaarde operationele zichtbaarheid. Belangrijke voordelen van de verbeterde operationele efficiënte zijn aanzienlijke OP EX- en CAP EX-besparingen voor klanten. cPacket Networks is gevestigd in Silicon Valley in Californië. De oplossingen van het bedrijf worden gebruikt in de grootste netwerken ter wereld.

Waarom cPacket Networks?

Het belang van een geïntegreerd monitoringsysteem

Door stijgende netwerksnelheden en bandbreedten hebben centrale monitoringoplossingen steeds meer moeite met knelpunten, verloren pakketten en dataverlies. Deze schaalbaarheidsproblemen zijn inherent aan de legacy-architecturen. Die verzamelen eerst enorme hoeveelheden data voor centrale verwerking en voeren daarna pas analyses uit.

De Integrated Monitoring Fabric van cPacket lost dit probleem op met een hypermoderne netwerkarchitectuur voor meer operationele efficiëntie en snellere probleemoplossing. Het is een geïntegreerd framework voor het proactief opsporen van problemen die de netwerkprestaties negatief beïnvloeden, voordat de gebruikers er iets van merken.

  • Proactief problemen opsporen die de netwerkprestaties negatief beïnvloeden, voordat de gebruikers er iets van merken.
  • Optimaliseren van operationele informatie door de integratie van high-level visualisatie van gebeurtenissen in het netwerk, met directe en complete pakketinspectie.
  • Verbeteren van OPEX dankzij flexibele en snellere probleemoplossing.
  • De geïntegreerde oplossing vermindert de CAPEX voor de hele monitoringinfrastructuur.

Onze cPacket Networks-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van cPacket Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door cPacket Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw cPacket-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates