Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Premier Partner

Cisco XDR

Cisco XDR verhoogt de beveiligingsoperaties met ongeëvenaarde zichtbaarheid, nauwkeurige prioritering en naadloze integraties, allemaal op maat gemaakt voor verbeterde efficiëntie van cyberbeveiliging.

Placeholder for Xdr index hero desktop 3200x1212gekniptXdr index hero desktop 3200x1212geknipt
Cisco XDR

Verenig jouw security landschap met Cisco XDR (voorheen Cisco SecureX)

Cisco XDR overstijgt traditionele beveiligingsmaatregelen door een ongeëvenaard niveau van zichtbaarheid te bieden over alle leveranciers en vectoren heen. Dit geavanceerde platform maakt gebruik van geavanceerde tactieken, technieken en procedures (TTP's) op meerdere controlepunten in jouw security framework. Het coördineert incidentreacties naadloos en onthult complexe bedreigingen efficiënt, waardoor het een onmisbaar instrument is voor elke robuuste security strategie.

Placeholder for Xdr aag 3Xdr aag 3

Prioritize met precisie

Cisco XDR maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie en machine learning om risico- en impactgerichte prioritering te implementeren. Dit systeem van geavanceerde dreigingscorrelatie verscherpt uw focus op de meest significante bedreigingen en verbetert daarmee aanzienlijk jouw responsmogelijkheden. Door duidelijk te definiëren wat aandacht vereist, zorgt Cisco XDR ervoor dat jouw middelen worden toegewezen aan waar ze het meeste verschil kunnen maken, waardoor de algehele effectiviteit van jouw beveiligingsoperaties wordt verhoogd.

Verhoog de productiviteit door automatisering

Verbeter de mogelijkheden van jouw Security Operations Center (SOC) met de state-of-the-art automatisering en geleide responsfuncties van Cisco XDR. Dit systeem is ontworpen om het vertrouwen en de efficiëntie van jouw team bij het omgaan met bedreigingen te versterken. Automatisering vermindert de handmatige werklast door processen te stroomlijnen en stapsgewijze begeleiding te bieden tijdens kritische beslissingen, waardoor jouw SOC-team zich kan concentreren op strategische analyse en proactieve verdedigingsmaatregelen.

Ontworpen door SecOps-professionals voor SecOps-professionals

Cisco XDR is niet alleen ontwikkeld met security in gedachten - het is ontworpen door ervaren SecOps-professionals die de dagelijkse uitdagingen begrijpen waarmee security teams worden geconfronteerd. Het platform is ontwikkeld om de detectie, onderzoek en oplossing van beveiligingsincidenten te verfijnen. Het maakt gebruik van geavanceerde analyses om elk incident met ongeëvenaarde duidelijkheid en precisie te prioriteren en te beheren. Deze grondige kennis van SecOps-workflows betekent dat Cisco XDR uniek gepositioneerd is om te verbeteren hoe jouw team bedreigingen detecteert en erop reageert.

Cisco XDR

Kenmerken en voordelen

Cisco XDR verbetert jouw beveiligingsactiviteiten met geavanceerde technologie die is ontworpen om uitgebreide bescherming en verbeterde operationele efficiëntie te bieden. Dit zijn de kernfuncties die Cisco XDR tot een leider maken in het beveiligingslandschap.

Verkrijg gedetailleerd inzicht in jouw apparaat inventaris, waardoor de ervaring van de security analist wordt vereenvoudigd.

Beheer elk aspect van jouw respons en acties via een geïntegreerd commandocentrum.

Breid jouw beveiligingsframework uit door te integreren met toonaangevende endpoint detectie- en responsmiddelen, en breid jouw investeringen uit over cloud-, netwerk- en e-mail gegevens.

Integreer jouw beveiligingsoplossingen

Cisco XDR werkt naadloos samen met marktleiders zoals CrowdStrike, Cybereason, Microsoft Defender, Palo Alto Networks en SentinelOne om een ​​geïntegreerde en solide beveiligingsaanpak te bieden.

Een uitbereiding van je security team

Cisco XDR is meer dan alleen een tool - het is een uitbreiding van jouw beveiligingsteam. Door Cisco XDR te integreren in jouw beveiligingsstrategie, verbetert je niet alleen jouw verdedigingsmogelijkheden, maar ook de efficiëntie en effectiviteit van jouw SOC-team. Omarm een oplossing die is ontworpen door beveiligingsprofessionals, voor beveiligingsprofessionals, en neem een proactieve houding aan tegen cyberdreigingen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Meer updates