Placeholder for Balabit Partner/ ResellerBalabit Partner/ Reseller
Certified Partner

Balabit

Krachtige beveiliging voor privileged accounts.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Balabit is nu onderdeel van One Identity.

Privileged Access Management

Balabit is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Privileged Access Management (PAM) en Log Management. Daarmee kunnen bedrijven het risico van cyberaanvallen met privileged accounts verminderen.

Met de geïntegreerde PAM-oplossing van Balabit beschermen organisaties zich in real time tegen bedreigingen via risicovolle of privileged accounts. Met Privileged Session Management en Privileged Account Analytics worden cyberaanvallen waarbij privileged accounts betrokken zijn voorkomen, gedetecteerd en afgewend. Daarbij kan het gaan om zowel interne dreigingen als externe aanvallen met gestolen wachtwoorden. In combinatie met andere beveiligingsmiddelen biedt Privileged Access Management van Balabit een flexibele manier om de beveiliging te verbeteren, met een aanpak die is gericht op mensen en geen beperkingen oplegt aan de manier waarop ze werken.

Waarom Balabit

Bescherming tegen diefstal van privileged accounts

Cybercriminelen met voldoende kennis en middelen richten zich primair op privileged accounts en de bijbehorende beheerdersbevoegdheden. Daarmee kunnen ze op grote schaal data stelen, kritieke infrastructuren verstoren en malware installeren. Een aanval begint in het algemeen met het ongeoorloofd verkrijgen van inloggegevens van werknemers, onderaannemers of partners. De aanval voltrekt zich vervolgens gedurende een aantal maanden, waarin de aanvallers de situatie verkennen, privileges uitbreiden, hun sporen wissen en uiteindelijk data meenemen. Privileged Access Management helpt bij het voorkomen, detecteren en omgaan met dergelijk aanvallen.

Bescherming tegen bedreigingen van binnenuit

Gebruikers die gebruikmaken van privileged accounts, zoals beheerders- en systeemaccounts van kritieke infrastructuren, zijn een risico voor IT-organisaties. Kwaadwillende insiders die toegang hebben tot dergelijke accounts kunnen heel wat schade aanrichten. Ze kunnen op grote schaal data stelen, databases wissen, essentiële netwerkapparatuur verkeerd configureren en malware installeren op kritieke systemen. Bovendien weten ze hoe ze verborgen moeten blijven en hun sporen kunnen uitwissen. Privileged Access Management helpt bij het voorkomen, afwenden, detecteren en omgaan met aanvallen door insiders met privileged accounts.

Snelle reactie op incidenten

Na een aanval is de ogenschijnlijk eenvoudige kwestie 'wie heeft er wat gedaan' een essentiële maar moeilijk te beantwoorden vraag. Het analyseren van duizenden logbestanden is een onmogelijke opgave en vereist mogelijk de betrokkenheid van dure externe specialisten. Zonder het opnemen van elke gebruikerssessie is het aanwijzen van de verantwoordelijken vrijwel onmogelijk. Met als gevolg dat er allerlei beschuldigingen worden geuit en veel tijd en geld wordt verspild aan onderzoeken. Privileged Access Management verkort de tijd en verlaagt de kosten van incidentoplossing.

Eenvoudige naleving

Vele wetten, regels en normen schrijven tegenwoordig voor dat de toegang tot privileged accounts moet worden bewaakt en beheerd. Het gevolg daarvan is dat bedrijven meer controle moeten krijgen over zakelijke processen om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang krijgen tot kritieke IT-middelen. Het naleven van alle regels en normen kan een kostbare zaak zijn.

Onze Balabit-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde Gold Partner van Balabit met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Balabit zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Balabit-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates