Placeholder for A10 Networks Partner/ ResellerA10 Networks Partner/ Reseller
Affinity Global Partner

A10 Networks DDoS detection & mitigation

Biedt schaalbare en geautomatiseerde DDoS-bescherming op basis van geavanceerde machine learning om aanvallen te detecteren en te beperken.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets
Introductie

A10 Thunder® TPS

A10 Thunder TPS® (Threat Protection System) is 's werelds best presterende DDoS-beschermingsoplossing, toonaangevend in de branche op het gebied van precisie, intelligente automatisering, schaalbaarheid en prestaties.

Multi-vector DDoS-bescherming

Om ervoor te zorgen dat zakelijke services beschikbaar zijn, moeten organisaties opnieuw overwegen hoe ze schaalbare DDoS-defensies kunnen bouwen die een aanvaller chirurgisch van een legitieme gebruiker kunnen onderscheiden.

Nieuwe bedreigingsvectoren hebben de breedte, intensiteit en complexiteit van opties die beschikbaar zijn voor aanvallers veranderd. Gevestigde oplossingen, die afhankelijk zijn van ineffectief, op signature gebaseerd IPS of alleen verkeersbeperkend, zijn niet langer adequaat.

Thunder TPS is schaalbaar voor verdediging tegen DDoS of Things en traditionele zombie-botnets en detecteert DDoS-aanvallen met behulp van hogeresolutiepakketten of flowrecordanalyse vanaf edge routers en switches. In tegenstelling tot verouderde DDoS-verdedigingsproducten omvat de verdediging van A10 Networks detectiemogelijkheden voor belangrijke netwerkelementen, waaronder A10 Thunder® ADC, CGN en CFW. Deze mogelijkheden bieden de context, granulariteit en zichtbaarheid op pakketniveau die nodig zijn om de geavanceerde aanvallen van vandaag de dag te verijdelen. De One-DDoS Protection detectoren werken samen met A10 Networks aGalaxy® Centralized Management System en Thunder TPS voor gecentraliseerde mitigatie die snel en kosteneffectief DDoS-resilience levert.

De schaalbaarheid en de zero-touch intelligente automatiseringsarchitectuur van Thunder TPS met een Galaxy maximaliseren de ROI en helpen serviceproviders winstgevende DDoS-schrobdiensten mogelijk te maken.

A10 Networks is beschikbaar wanneer je hulp het hardst nodig hebt. A10 support biedt 24x7x365 diensten, waaronder het A10 DSIRT (DDoS Security Incident Response Team) om je te helpen DDoS-incidenten te begrijpen en erop te reageren en cloud scrubbing te orkestreren. A10 Threat Intelligence Service maakt gebruik van wereldwijde kennis om slechte actoren proactief te stoppen.

Belangrijkste voordelen Thunder TPS

Snel en effectief

 • Multi-modale bronverdediging lokaliseert aanvallers zonder gebruikers te beschadigen
  • 5-niveau aanpasbaar beperkingsbeleid
  • Geautomatiseerde Zero-day-bescherming (ZAP)
  • Actieve, gedistribueerde denial-of-service-wapens intelligentie op een schaal van 96M-entry zwarte/witte lijsten
 • 100 ms mitigatie-interval
 • Detectierespons van 3 seconden

Zero-touch intelligente automatisering

 • Aanpasbare real-time leer- en service-ontdekking
 • Autonome verkeerssturing met geïntegreerde BGP, ISIS, OSFP routeringsprotocollen
 • ZAPR-engine (Zero-day Attack Pattern Recognition)
 • Interworking gedistribueerde intelligentie met Thunder ADC, Thunder CGN, Thunder CFW
 • Elimineert handmatige interventies, versnelt de respons

Maximaliseer ROI met DDoS-scrubbingdiensten

 • 256K individuele detectiebeleidslijnen per apparaat, schaalbaar tot duizenden betalende huurders
 • 3.000 gelijktijdige bestrijdingszones per appliance voor gedifferentieerde services die passen bij het risicoprofiel en budget van de huurder
 • Zero-touch Intelligent Automation maximaliseert de effectiviteit van beperkt personeel en verlaagt de Opex
 • 30 keer winstgevender dan oudere cyberaanvalverdedigingsplatform
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates