Ziggo tekent raamovereenkomst met Infradata voor levering van diensten en oplossingen van Juniper Networks

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Ziggo rolt een nieuwe dienst uit richting de zakelijke markt ondersteund door Infradata, Internet Plus. Om de dienst te ondersteunen is gekozen voor Routing Firewalls van Juniper Networks, welke ingezet zullen worden door Infradata. De routers worden gebruikt om de apparatuur op verschillende zakelijke klantlocaties te verbinden met Ziggo. Door de keuze voor de apparatuur van Juniper heeft Ziggo nu ook de mogelijkheid om in de toekomst additionele diensten te leveren aan de zakelijke gebruikers.

Ziggo is voornamelijk bekend als landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten op de consumentenmarkt. Ziggo bedient circa 3,2 miljoen huishoudens, 1,4 miljoen breedband internetklanten, 1,4 miljoen afnemers van digitale televisie en 900,000 telefonieabonnees. De klein- en grootzakelijke markt maken gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over heel Nederland.

Voorheen ging veel van het zakelijke verkeer via DSL, tegenwoordig zijn Coax en glasvezel een groter concurrerend aandeel aan het verwerven in de zakelijke markt. Hiervan maken Service Providers als Ziggo dankbaar gebruik van en zetten hierop in door nieuwe diensten uit te rollen. Ziggo heeft reeds de infrastructuur van het netwerk perfect in orde waardoor nieuwe diensten in andere markten eenvoudig uitgerold kunnen worden.
“Wij zijn erg blij met de strategische keuze van Ziggo om de zakelijke dienstverlening uit te bouwen in samenwerking met Infradata”, aldus Leon de Keijzer, CEO Infradata. “Onze flexibiliteit, snelheid en technische kennis hebben ons enorm ondersteund deze deal voor ons te winnen”.

Voor meer informatie: Ziggo Zakelijk Internet Plus en Juniper Networks.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates