Voiceworks kiest wederom voor Infradata

1 min. leestijd
Flowmon Networks

Share

Voiceworks bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve communicatiemiddelen voor de zakelijke markt. Ze leveren diensten op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en internet connectivity. Vanwege de aard van de dienstverlening is het van essentieel belang dat het netwerk van Voiceworks een hoge mate van betrouwbaarheid en beschikbaarheid heeft.

Op dit moment werkt Voiceworks al twee jaar met de oplossing van Juniper. Vanwege de goede ervaringen heeft Voiceworks wederom gekozen voor de technologie van Juniper. “We hebben een tweetal Juniper routers en bijbehorende switches aan Voiceworks geleverd”, zegt Account Manager Robbie van Rooijen. “We leveren ook de support op de hardware. Dat is op dit moment next day maar dat gaat naar verwachting 24x7 worden.”

Om bestand te zijn tegen eventuele DDoS-aanvallen heeft Infradata de Flowmon DDoS Defender in het netwerk van Voiceworks geplaatst. Als de Flowmon DDoS Defender een aanval detecteert, krijgen de Juniper-routers de opdracht om het internetverkeer door te sturen naar de Nationale anti-DDoS Wasstraat, kortweg NaWas. Daar wordt het internetverkeer ontdaan van alle onzin. NaWas stuurt het schone internetverkeer weer terug naar Voiceworks, die zo bij een DDoS-aanval ongestoord blijft doordraaien. Infradata heeft voor Voiceworks de koppeling met NaWas mogelijk gemaakt.

Robbie van Rooijen van Infradata: “Voiceworks heeft wederom laten zien vertrouwen te hebben in Infradata. We ondersteunen Voiceworks ook met professional services. Dat betekent dat we kennis toevoegen en een second opinion geven bij ingewikkelde vraagstukken op het gebied van bedrijfskritische netwerken en internet security.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates