Vodafone en Infradata ronden vervanging Vodafone RADIUS-platform succesvol af

1 min. leestijd

Share

Infradata en Vodafone hebben de vervanging van het Vodafone RADIUS-platform succesvol afgerond. De netwerkbeschikbaarheid van Vodafone wordt ondersteund door een Juniper SteelBelted Radius-platform (SBR), dat een kritisch onderdeel is in de dienstverlening naar klanten.

Infradata is al enkele jaren vaste partner van Vodafone voor ondermeer het RADIUS-platform. Met het Juniper SteelBelted RADIUS-platform controleert Vodafone de toegang van gebruikers tot het mobiele netwerk. RADIUS-systemen worden momenteel steeds vaker geïntegreerd met andere systemen en mobiele diensten.

In 2009 zijn Vodafone en Infradata gestart met het ontwerp voor deze vervanging. Ondanks de naar voren geschoven deadline is de migratie van deze platformen binnen de gestelde tijd succesvol afgerond. Naast het design en de migratie is Infradata tevens verantwoordelijk voor de support van de omgeving.

‘Door het toenemend aantal slimme mobiele handsets en toepassingen op mobiele diensten zoals mail, internet en livestreams is een betere veiligheid steeds belangrijker. Bij Vodafone willen wij deze uitdaging zeer proactief benaderen’, zegt Ger Coolen, CTO van Vodafone. ‘Dankzij Infradata waren wij in staat om onze RADIUS-servers proactief, probleemloos en snel te upgraden, zonder netwerkonderbrekingen.’

‘Ik ben zeer trots op de manier waarop dit RADIUS-traject met Vodafone is verlopen. Onze experts op het gebied van RADIUS hebben uitstekend werk geleverd. Alle deadlines zijn ruim gehaald en de netwerktests zijn prima verlopen’, zegt Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. ‘De samenwerking met Vodafone is zeer aangenaam en dit project laat zien dat Infradata complexe migraties in een live omgeving uitstekend kan uitvoeren.’

Voor meer informatie: Juniper.net en Vodafone

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates