Remote working solution

Ben je nog tevreden met jouw thuiswerkoplossingen?

1 min. leestijd
Pulse Secure

Share

Tijdens de start van de corona pandemie vorig jaar maart, kregen veel organisaties te maken met hun medewerkers die in grote getale moesten thuiswerken. Om deze verandering in te vullen hebben veel organisaties hun thuiswerk oplossingen in snel tempo moeten opschalen. In de meeste gevallen ging het hier om de aanschaf van extra licenties van bijvoorbeeld Pulse Secure.

Veel licentieovereenkomsten lopen één jaar. De verlengtermijn zit er bij veel organisaties aan te komen. Tijd om hiermee aan de slag te gaan?

Ben je nog tevreden met jouw thuiswerkoplossing?

Wellicht ben je helemaal tevreden over de oplossing en is een verlenging precies wat je zoekt. Vaak hoef je dan niets te doen en gebeurt de verlenging automatisch. Je kan deze licenties ook bij ons verlengen. Dan houden wij de licenties in de gaten en geven je een seintje wanneer jouw licenties gaan verlopen. Zo hoef jij je zelf geen zorgen te maken over licenties die ongewenst doorlopen en maak je geen ongewenste kosten.

Het kan natuurlijk zijn dat een verlenging niet de beste oplossing is. Dit kan verschillende redenen hebben:

  • Je verwacht dat binnen een jaar weer meer mensen naar kantoor gaan en het gebruik van VPN zal dalen;
  • Jouw organisatie is niet tevreden met deze noodoplossing;
  • Jouw organisatie heeft een nieuwe visie op het thuiswerken gekregen en stelt inmiddels andere eisen aan de thuiswerkoplossing.

Is een van de bovenstaande redenen bij jouw organisatie van toepassing? Wij gaan graag met je in gesprek om de thuiswerkbehoefte van jouw organisatie te inventariseren. We vinden samen de juiste en toekomstbestendige oplossing die bij jullie specifieke situatie past.

Kom in contact met Nomios België

Wil je meer te weten komen over de verschillende thuiswerkoplossingen? Bel ons of laat een bericht achter. We nemen snel contact met je op.

Nu bellen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates