The Power of JUNOS

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

JUNOS is het operating systeem van Juniper Networks dat vele voordelen biedt in uw netwerk. JUNOS is een betrouwbaar, high-performance netwerk operating systeem voor routing, switching en beveiliging. Het reduceert de benodigde tijd om nieuwe diensten in een netwerk uit te rollen en vermindert de operationele kosten met 41%. JUNOS biedt beveiligde programmerings interfaces en JUNOS SDK voor het ontwikkelen van applicaties die meer waarde kunnen toevoegen aan het netwerk.

JUNOS is een systeem, ontworpen om over te stappen naar een Next Generation Network

JUNOS:

  • Één operating systeem: Dit reduceert tijd en moeite om de network infrastructuur te plannen, uit te rollen en het te laten opereren.

  • Één release train: Dit biedt een stabiele levering van nieuwe functionaliteiten in een stabiele tijdsgeteste cadans.

  • Één modulaire software architectuur: Dit biedt schaalbare software met een hoge beschikbaarheid dat de veranderende behoeften in de markt bijhoudt.

Het runnen van JUNOS in een netwerk verbetert de betrouwbaarheid, performance en beveiliging van bestaande applicaties. Het automatiseert netwerkwijzigingen in een gestroomlijnd systeem wat meer tijd geeft voor de focus op het uitrollen van nieuwe applicaties en diensten in het netwerk. JUNOS is schaalbaar (zowel up en down) en biedt daarmee een consistent, betrouwbaar en stabiel systeem voor ontwerpers en operatoren. Dit zorgt uiteindelijk voor kosten effectievere oplossingen voor uw netwerk en uw business.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates