Palo Alto Networks

Palo Alto Networks kondigt intentie aan om Demisto over te nemen

1 min. leestijd
Palo Alto Networks

Share

Acquisitie stelt bedrijf in staat om de Application Framework-strategie verder te versnellen.

Palo Alto Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cyber security, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Demisto, een toonaangevend beveiligingsbedrijf op het gebied van beveiliging orkestratie, automatisering en respons (SOAR), over te nemen. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Palo Alto Networks Demisto overnemen voor een totale aankoopprijs van $ 560 miljoen, onder voorbehoud van aanpassing, in contanten en aandelen. De voorgenomen overname zal naar verwachting worden afgerond tijdens het fiscale derde kwartaal van Palo Alto Networks, afhankelijk van de tevredenheid van wettelijke goedkeuringen en andere gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

"We zijn verheugd Demisto welkom te heten in de Palo Alto Networks-familie. In combinatie met ons application framework zal Demisto ons helpen onze inzet voor beveiligingsteams te versterken door een platform aan te bieden dat hogere niveaus van integratie, automatisering en innovatie biedt om succesvolle cyberaanvallen te voorkomen." - Nikesh Arora, Chairman en CEO van Palo Alto Networks

De toevoeging van de orkestratie- en automatiseringstechnologieën van Demisto zal de Application Framework-strategie van Palo Alto Networks versnellen en een cruciale stap voorwaarts zijn in het streven van het bedrijf om onmiddellijke bedreigingspreventie en reactie voor veiligheidsteams te bieden. De geautomatiseerde playbooks van Demisto hebben geholpen om meldingen die menselijke beoordeling met maar liefst 95 procent vereisen te verminderen, waardoor beveiligingsteams zich kunnen concentreren op de meest complexe bedreigingen. Deze goed ontwikkelde aanpak brengt Palo Alto Networks dichter bij het gebruik van AI en machine learning om belangrijke delen van de beveiligingsactiviteiten van het bedrijf verder te automatiseren.

"We hebben ons toegelegd op de uitdaging van automatisering, omdat we geloven dat alleen vertrouwen in mensen om bedreigingen te bestrijden niet zal werken tegen de omvang van de aanvallen van vandaag. De strategie van Palo Alto Networks resoneert met onze eigen visie. En we hebben een gelijkgestemd team gevonden dat onze overtuiging deelt dat de toekomst van beveiliging draait om automatisering en AI. We vinden het geweldig om lid te worden om het te helpen realiseren." - Slavik Markovich, CEO of Demisto

Demisto heeft een zeer effectieve go-to-market-strategie ontwikkeld waarmee het meer dan 150 klanten heeft kunnen aantrekken, waarvan een kwart in de Fortune 500 en grote organisaties op het gebied van gezondheidszorg, geavanceerde technologie, financiële diensten en andere branche-branches omvat. Demisto is van plan om door te gaan met het uitvoeren van de agressieve groeiplannen van het bedrijf en de distributie van Palo Alto Networks te gebruiken om zijn ambitieuze doelen te bereiken. Tegelijkertijd zal Demisto nauw samenwerken met het Palo Alto Networks-team om de bestaande integratie met het Application Framework te versterken.

Over Demisto

Demisto's platform Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) combineert orkestratie, incidentbeheer en interactief onderzoek tot een naadloze ervaring. De orchestration-engine van Demisto automatiseert beveiligingsproducttaken en weeft in menselijke analistentaken en -workflows. Demisto Enterprise, ondersteund door zijn machine learning-technologie, verwerft kennis van de real-life analistinteracties en eerdere onderzoeken om SOC-teams te helpen met het geven van analisttoewijzingssuggesties, playbook-verbeteringen en de beste vervolgstappen voor onderzoeken. Het platform (en jij) wordt slimmer met elke analistenactie.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, bekend om het feit dat hij altijd de beveiligingsstatus quo uitdaagt. Onze missie is om onze manier van leven in het digitale tijdperk te beschermen door succesvolle cyberaanvallen te voorkomen. Dit heeft ons het voorrecht gegeven om tienduizenden organisaties en hun klanten veilig te stellen. Ons baanbrekende Security Operating Platform moedigt hun digitale transformatie aan met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in beveiliging, automatisering en analyse mogelijk maakt. Door een echt platform te leveren en een groeiend ecosysteem van veranderaars zoals Demisto te ondersteunen, biedt Palo Alto Networks zeer effectieve en innovatieve cyberbeveiliging op clouds, netwerken en mobiele apparaten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates