Keenondots kiest voor Infradata voor inrichting van nieuw datacenter netwerk

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Keenondots, hosting provider in Enschede heeft gekozen voor Infradata voor de inrichting van een compleet nieuw datacenter netwerk. De nieuwe infrastructuur zal onder andere bestaan uit Juniper EX switches, Juniper SRX firewalls en Barracuda load balancers. Infradata draagt zorg voor het design, integratie, implementatie en eventuele technische support op het netwerk.

Hosting provider Keenondots is sinds 1997 in Enschede actief als provider. Keenondots biedt een varia aan internetdiensten aan haar klanten. Dit betreft bijvoorbeeld domeinnamen, webhosting, online backup, hosted applications en managed services.

Met het nieuwe datacenter netwerk, dat in samenwerking met Infradata gebouwd wordt, krijgt Keenondots een schaalbare en eenvoudige infrastructuur gebaseerd op Juniper’s Virtual Chassis technologie. Dankzij deze technologie kunnen de EX switches als één virtuele switches eenvoudig bediend worden waardoor de belasting op de operationele afdeling zal afnemen. In combinatie met de SRX firewalls die geclusterd zijn opgebouwd heeft Keenondots nu een toekomstgericht carrier grade netwerk dat eenvoudig uit te breiden is naar een eventuele tweede locatie.

“Keenondots is een hosting provider die een duidelijke visie heeft voor de toekomst en daarin de netwerkinfrastructuur naar een hoger plan wilde brengen. Met dit carrier grade netwerk dat wij voor hen ontworpen hebben kunnen zij nog jaren vooruit en zijn de operational expenses minimaal” aldus Simon de Heer, Sales Executive bij Infradata.

Voor meer informatie: Keenondots, Juniper Networks en Barracuda Networks.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates