Juniper Networks Mist AI

Juniper Networks introduceert Mist Premium Analytics dienst

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Mist Premium Analytics biedt inzicht in gebruikerservaringen en gedrag voor verschillende systemen en organisaties

Mist Systems, een bedrijf van Juniper Networks, heeft de lancering aangekondigd van Mist Premium Analytics, een nieuwe service die bedrijven een platform biedt voor uitgebreide network visibility insights. Het platform ondersteunt de toenemende eisen van digitale transformatieprojecten. Als aanvulling op de bestaande draadloze, bekabelde en locatie-abonnementservices van Mist en de Marvis AI-engine, helpt Mist Premium Analytics de gegevensverzameling over heterogene netwerk-, beveiligings- en locatiedomeinen te vereenvoudigen en zet die gegevens om in bruikbare inzichten voor een betere capaciteitsplanning, optimale gebruikerservaringen en positieve bedrijfsresultaten voor de digitale bedrijven van vandaag.

"End-to-end netwerkzichtbaarheid in netwerk-, beveiligings- en locatiegedrag is traditioneel zowel complex als kostbaar vanwege ongelijksoortige systemen, organisatorische silo's en het ontbreken van een overkoepelende intelligentie-engine om alle onderdelen met elkaar te verbinden", aldus Sudheer Matta, VP van Producten op Juniper Mist. "Met Mist Premium Analytics lossen we deze uitdaging op door gegevens uit tal van systemen te nemen en deze om te zetten in bruikbare inzichten voor betere IT- en zakelijke beslissingen."

Mist Premium Network Analytics

Mist Premium Analytics geeft bedrijven inzicht in netwerkprestaties en gebruikerservaringen voor alle eindpunten, wat proactieve capaciteitsplanning voor heterogene netwerken mogelijk maakt. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker en sneller om gegevens te correleren over hun netwerkoplossingen van meerdere leveranciers. De Mist Premium Analytics-service visualiseert de gegevens via dashboards en uitgebreide rapportagemogelijkheden, waardoor klanten niet meer aanvullende bronnen hoeven aan te vragen bij hun BI-teams die worden overspoeld met verzoeken om gegevensinzicht.

Met Mist premium netwerkanalyse kunnen klanten:

 • Verbeter het inzicht in de prestaties van Wide Area Network (WAN) in filialen / detailhandelskantoren met Link Quality of Experience (QoE) en Application QoE
 • Krijg inzicht in gebruikspatronen van draadloze LAN's (WLAN's) om trends te voorspellen en aan te passen aan veranderende vereisten zoals stijgende bandbreedtebehoeften of verhoogde klantdichtheid
 • Vergelijk en contrasteer gegevens van een Mist-netwerk met andere gegevensbronnen van externe providers
  Krijg een volledig overzicht van de netwerkprestaties voor heterogene netwerken

Premium Engagement Analytics

Door gebruik te maken van Mist Location-services, kunnen klanten zakelijke inzichten verbeteren met aanpasbare rapportage en analyses die gebruikmaken van locatiegebaseerde contextuele informatie. Hierdoor kunnen klanten het gedrag van werknemers, klanten en gasten beter begrijpen en de workflows van processen begrijpen.

Toepassingsmogelijkheden:

 • Betere betrokkenheid van klanten om ervaring en inkomsten te stimuleren
 • De verkeersstroom van klanten in een locatie begrijpen
 • Optimalisatie van toewijzing van verkoopmedewerkers op basis van historische trends in het winkel- / gastenverkeerpatroon
 • Stroomlijnen van workflows in een fabriek
 • Het rendement op marketinguitgaven in winkelomgevingen begrijpen
 • Ruimtegebruik van medewerkers in een campus of gebouw begrijpen

De Mist Premium Analytics-service, die zowel netwerkanalyse- als engagementanalyse-mogelijkheden omvat om inzichten voor IT- en bedrijfsteams te vergroten, kan tot een jaar aan gegevens analyseren en biedt volledig aanpasbare vragen en rapportage.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates