Juniper Networks introduceert Contrail Insights

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Juniper Networks heeft Contrail Insights aangekondigd. Contrail Insights verbetert de volledige controle en automatisering van het datacenter met één enkele ruit met zicht op de volledige stapel. Contrail Insights is een vooruitgang voor private cloud data center operaties, het toevoegen van netwerk, server en workload monitoring, analyse en probleemoplossing.

Contrail Insights: Nieuwe aanwinst voor Contrail Enterprise Multicloud

Datacentermonitoring wordt steeds complexer naarmate er meer infrastructuurabstracties, diensten en software worden gestapeld om cloud-native applicaties te bouwen. Juniper's Contrail Insights biedt historische en real-time zichtbaarheid die door de lagen van de infrastructuur heen snijdt om de operationele snelheid, ervaring en betrouwbaarheid te verbeteren.

Contrail Insights is de nieuwste toevoeging aan de Contrail Enterprise Multicloud oplossing. Van gevirtualiseerde netwerken tot microsegmentatie, Contrail Enterprise Multicloud biedt een software-gedefinieerde netwerkoplossing voor het multicloud tijdperk. Het enkele glaspaneel heeft volledig geïntegreerde analytics. Dit biedt gebruikers een diepgaand inzicht in de overlay-underlay correlatie tussen datacenternetwerken en het gebruik van meerdere infrastructuren. "Cloud frameworks binnen datacenters hebben gezorgd voor een enorme infrastructuurautomatisering, maar zorgen ook voor extra operationele complexiteit", zegt Juniper Networks CTO Bikash Koley. "We hebben Contrail Insights ontworpen om inzicht te geven in de problemen bij het oplossen van problemen en analyses waarmee we vandaag de dag te maken hebben met krachtige tools voor ontdekking en analyse door alle lagen van het netwerk.

Contrail Insights voordelen en functies omvatten:

Real-Time en historische zichtbaarheid: Aangedreven door machine learning historische gegevens en real-time streaming telemetrie biedt Contrail Insights een serviceniveau en een nauwkeurige observatie van de infrastructuur van datacenters, van overlay- en underlay-netwerken tot fysieke en virtuele servers en hun werklast. De nieuwe topologie van het datacenter is intuïtief, configureerbaar en stelt operators in staat om het gehele datacenter te zien en vervolgens in te boren om eenvoudig gelokaliseerde problemen te inspecteren.

Analyse van het oplossen van problemen: Om problemen zoals hotspots, microbursts en gemonopoliseerde bronnen in een multi-tenant of gedeelde private cloudomgeving te vinden, heeft Contrail Insights een nieuwe top-N of "top praters" query engine met tabel- en grafiekweergave. Gekoppeld aan drill-down query filtering en een koppeling met het vinden van topologische paden, stellen deze Contrail Insights diagnoses ingenieurs in staat om proactief problemen zoals netwerkcongestie en conflicten over middelen te verminderen.

Overlay en Underlay Correlatie: De overlay-underlay correlatie en pad finding functies stellen operators in staat om de hoofdoorzaak aan het licht te brengen door virtuele infrastructuur in kaart te brengen voor werklasten en netwerkabstracties op de fysieke infrastructuur en het netwerk. In fysieke datacenternetwerken, waar overlay-verkeer over de hele fabric wordt gebalanceerd, verlichten de functies voor het vinden van het pad van Contrail Insights de topologie-warmtekaart om problemen tijdens het oplossen van problemen snel op te sporen en problemen die voorheen ongrijpbaar waren, op te lossen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates