Juniper Networks breidt EX-product familie uit met 10 Gigabit Ethernet Switch

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Juniper Networks heeft zijn portfolio van Ethernet-switches uitgebreid met de EX2500-lijn van 10 Gigabit Ethernet switches. Juniper richt zich met deze nieuwe lijn op datacenter netwerken waar zware eisen gelden op het gebied van snelheid, hoge beschikbaarheid en efficiënt energieverbruik. Dankzij de geavanceerde functionaliteit van de EX2500 kunnen gebruikers sneller profiteren van applicaties en diensten via het netwerk.

Met de EX2500-lijn van 10 GbE Ethernet switches speelt Juniper Networks in op de eisen van server toegang met 24 x 10 GbE SFP+-poorten die wire-speed prestaties leveren en slechts 700 nanoseconden vertraging opleveren. De Juniper EX2500 10 Gb Ethernet switches bieden de volgende voordelen:

  • Hoge prestaties: de EX2500 Series ondersteunt een doorvoer van 480 Gigabit per seconde (full duplex) in een enkelvoudige rackunit. Alle poorten zijn non-blocking met een vertraging van minder dan 700 nanoseconden.

  • Flexibele inzetbaarheid: de EX Series ondersteunt back-to-front- en front-to-back-koeling. Daardoor is het systeem flexibel inzetbaar. Zo zijn de poorten voor of achter te plaatsen, waardoor kabellengten kort kunnen blijven.

  • Hoge beschikbaarheid: de EX Series biedt standaard redundante voeding en koeling. Juniper rust de switch uit met een dubbele voeding en dubbele variabele ventilatoren.

  • Energie-efficiëntie: door koeling op basis van variabele ventilatorsnelheden is een energie-efficiënt gebruik van de switch mogelijk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates