Juniper Ingenious Champion program

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Het programma waarbij Juniper Networks partners worden getraind tot absolute experts op het gebied van routing, switching en security heet het Juniper Champion program. Deze Champions weten het maximale te halen uit alle producten van het Juniper Networks portfolio.

Juniper Champions & partners

Juniper Champions kunnen diverse niveaus hebben. Zo is er de Aspiring Champion, de Innovative Champion en de Ingenious Champion.

Juniper Networks partners worden ingedeeld in 3 niveaus, te weten; J-partner, select-partner en elite-partner, waarbij de laatste twee nu samenhangen de Juniper Champions. Wanneer u kiest voor een Juniper elite-partner, zoals Infradata, bent u er van verzekerd dat u niet alleen de hoogste korting krijgt, maar tevens verzekerd bent van de juiste oplossing en beste Juniper Support voor uw situatie.

De Juniper Ingenious Champions van Infradata

Infradata is er trots op om meerdere Ingenious Champions in huis te hebben, waaronder enkele engineers die als één van de eersten zijn gecertificeerd. De Ingenious Champion certificering is het hoogst haalbare niveau.
Zij hebben de zeer zware en geavanceerde Juniper trainingen gevolgd en het examen met succes afgerond. De training bestaat uit het bestuderen van theorie, hands-on Juniper lab trainingen met Juniper system engineers en meerdere certificeringen.

Het voordeel van deze Juniper Ingenious Champions is dat zij 1-op-1 verbonden zijn met een Juniper system engineer zodat zij altijd en met prioriteit toegang hebben tot de meest recente kennis rondom Juniper oplossingen. Ook bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten worden de Champions door Juniper Networks geraadpleegd.

Daag ons uit met uw Juniper vraagstuk

Heeft u een Juniper Networks vraagstuk waar u zelf niet uitkomt of wilt u het best mogelijke advies voor een Juniper oplossing op het gebied van routing, switching of security? Stuur ons een mail met uw uitdaging en wij nemen daarna graag contact met u op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates