InterConnect lanceert Hosted Telecom

1 min. leestijd

Share

InterConnect, internet service provider voor de zakelijke markt heeft vandaag de dienst Hosted Telecom gelanceerd, een gehoste VoIP-dienst die organisaties helpt om op een bedrijfszekere manier gebruik te maken van de voordelen van VoIP. Voor de uitrol van deze dienst heeft InterConnect in november 2009 reeds in haar voice platform Session Border Controllers (SBC’s) van Acme Packet geïnstalleerd. De SBC’s zullen zorgen voor een optimale beveiliging en monitoring kwaliteit van het voice platform. Infradata is verantwoordelijk voor de integratie van de SBC's in het voice platform van InterConnect

InterConnect is als ISP volledig gericht op de zakelijke markt. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een van de grootste Windows-ISP’s van Nederland. InterConnect heeft ruim 6.000 hostingprojecten van klanten in beheer. Vanuit haar hypermoderne datacenter in ’s-Hertogenbosch biedt InterConnect een Hosted Online Telefooncentrale aan. Met deze VoIP-dienst kunnen klanten hun interne netwerk voor zowel dataverkeer als telefonie gebruiken. Daarnaast hebben klanten geen fysieke telefooncentrale nodig op locatie. Met de geinstalleerde SBC’s kan InterConnect het intensieve VoIP klantverkeer optimaal routeren. Daarnaast zorgen de controllers voor maximale beveiliging tegen aanvallen of inbreuken op het IP-netwerk.

Begin 2009 heeft InterConnect haar netwerk reeds upgegrade naar 10 Gbit/s met behulp van apparatuur van Juniper Networks ook al geinstalleerd door Infradata.

“Het investeren in langdurige klantrelaties is wat ons de afgelopen jaren zo enorm heeft kunnen laten groeien. Dat InterConnect wederom voor ons als Network Integrator gekozen heeft is een logisch gevolg van de aangename samenwerking”; aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. “Met het integreren van SBC’s en het upgraden van hun netwerk spreekt InterConnect een duidelijke toekomstvisie richting een compleet digitaal IP netwerk uit. ”

Voor meer informatie: InterConnect en Acme Packet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates