Infradata wordt lid van de ETIS Community

1 min. leestijd

Share

Infradata wordt associate member van de ETIS Community

Vanaf mei 2019, zal Infradata lid zijn van de ETIS Community voor Telecom Professionals. De ETIS Community werd opgericht in 1991 als een nonprofit organisatie die de grootste telecom providers in Europa bij elkaar brengt om ervaringen te delen in een vertrouwde omgeving. ETIS heeft momenteel meer dan 26 leden en 14 associate members uit meer dan 21 Europese landen.

ETIS heeft als doel om haar leden te helpen strategische doelen te bereiken en een hogere klantentevredenheid door het ontdekken van innovatieve diensten en het verbeteren van hun security en privacy. ETIS faciliteert de samenwerking tussen de telecom professionals door het organiseren van workgroups, webinars en het opstarten van een online community.

Infradata wil de ETIS leden graag verder klaar maken voor de toekomst en de digitale transformaties die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Infradata zal deelnemen aan de werkgroepen rond Big Data, Information Security & Network en IT Transformation workgroup, en daarnaast ook het Digital Telco Strategy Forum.

Infradata is toonaangevend op het gebied van intelligente routing- en interworking oplossingen voor 2G / 3G, 4G / LTE, 5G, IMS, Fixed, Wi-Fi, IPX en M2M-netwerken. Zo levert Infradata next-generation diameter signaling oplossingen en netwerktoepassingen voor de telecommunicatie-industrie. Onze actieve 5G-roadmap ondersteunt serviceproviders met de netwerktransitie naar Next-Gen Core, met HTTP / 2 Proxy, Security Edge Protection Proxy (SEPP), 4G-5G-interworking en multi-protocols signaleringsorkestratie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates