Infradata wint twee Juniper Networks Partner of the Year Awards

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Network integrator Infradata is bekroond met de EMEA Service Provider Partner of the Year Award en de North Partner of the Year Award tijdens de jaarlijkse Juniper Networks wereldwijde partnerconferentie in Las Vegas. De partner awards worden uitgereikt aan de top channel partners met de meest opmerkelijke prestaties en inzet op het gebied van sales, klantenservice, technologische expertise en gespecialiseerde diensten.

Infradata ontving de Service Provider Partner of the Year Award in de categorie EMEA Overall Performance Award Winners en de North Partner of the Year in de categorie Regional Performance Award Winners. De network integrator is beloond voor zijn hoogwaardige gespecialiseerde diensten richting service providers. Deze diensten omvatten ondermeer consultancy, beheer, support, implementatie, migratie en design in de gebieden core networking, network security en network services.

‘Ik ben zeer verheugd dat een toegewijde partner als Infradata dit jaar de EMEA Service Provider Partner Award en de North Partner of the Year Award heeft ontvangen. Het doorzettingsvermogen, de expertise en de servicegerichtheid van Infradata maakt hen tot een partner waarmee zaken doen enorm veel voldoening geeft. Met hen kan ik erop vertrouwen dat onze klanten van een optimale dienstverlening zullen genieten’, aldus Gos Hein van de Wouw, Vice President North Europe bij Juniper Networks.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata Group: ‘Op basis van de 60% groei die we het afgelopen jaar met ons Juniper Networks portfolio bereikt hebben, hadden we verwacht dat we mogelijk in de prijzen zouden vallen. Dat we uiteindelijke met twee Juniper Networks Partner Awards huiswaarts keren is uiteraard fantastisch. Door de tomeloze inzet van onze medewerkers op het gebied van support, certificering, sales en after-sales realiseren we ieder jaar een mooie stabiele groei met af en toe een uitschieter naar boven. Ik wil Juniper Networks bedanken voor deze enorme steun in de rug, de waardering in de regio North en het signaal dat dit geeft naar de overige Service Providers in Europa’.

‘We feliciteren Infradata met de uitstekende prestaties en toewijding aan haar klanten’, zegt David Helfer, Vice President Worldwide Channels & Commercial bij Juniper Networks. ‘De partner awards zijn een buitengewone kans om onze partners die bijzondere prestaties hebben geleverd op het gebied van sales, klantenservice, technologische expertise en gespecialiseerde diensten in het zonnetje te zetten.’

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates