Infradata wint Gouden FD Gazellen Award Zuid-Holland

1 min. leestijd

Share

Infradata is gisteravond uitgeroepen tot winnaar van de Gouden FD Gazellen Awards in Zuid-Holland. Het is niet de eerste keer dat de Network Integrator voor de Service Provider markt in deze prestigieuze lijst staat. Infradata viert dit jaar zijn FD Gazellen-lustrum; het bedrijf behoort voor het vijfde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Infradata heeft de afgelopen jaren een winstgevende omzetgroei van meer dan twintig procent per jaar gerealiseerd. Hiermee behoort Infradata tot de top van de snelst en constant groeiende ondernemingen van Nederland.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata: ‘We klimmen ieder jaar hoger op in de FD Gazellen-lijst, doordat we onze groei jaar op jaar weten te continueren. Dat we dit jaar winnaar in onze regio zijn is geweldig. Een mooiere bevestiging van onze prestaties kunnen we ons niet wensen. Ik wil vooral alle medewerkers van Infradata bedanken aangezien zij met hun inzet en kunde een fantastische klantbeleving realiseren. Deze prijs is daarvoor een schitterende beloning.’

Ook in 2013 zal Infradata zijn groeistrategie voortzetten. De trends waar Infradata krachtig op blijft inspelen zijn de transitie van traditionele mobiele netwerken naar IP netwerken, het ontwikkelen van Cloud services en het ondersteunen van on-demand content voor televisie en internet. In Nederland breidt het bedrijf uit met nieuwe proposities voor media-, content-, payment service providers en utilities. Internationaal groeit de organisatie krachtig verder in Belgie en Polen.

Criteria

De verkiezing van de regionale FD Gazellen wordt bepaald op basis van de gedeponeerde jaarstukken bij de Kamer van Koophandel (KvK). Het criterium voor het verkrijgen van een FD Gazellen-nominatie is een ononderbroken winstgevende omzetgroei van minimaal twintig procent over de afgelopen drie jaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates