Infradata wint Data Center Partner of the Year EMEA Award

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata is bekroond met de Data Center Partner Of the Year Award tijdens de jaarlijkse NXTWORK conferentie in Londen van Juniper Networks.

De award wordt uitgereikt aan de partner met de meest opmerkelijke prestaties en inzet op het gebied van datacenter oplossingen. Hiermee wordt Infradata beloond voor de hoogwaardige kennis en gespecialiseerde diensten voor datacenters.

‘Deze award toont aan dat Infradata de juiste kennis in huis heeft om toegevoegde waarde te leveren op het gebied van datacenters’, zegt Steven Blees, Senior Partner Account Manager bij Juniper Networks. ‘We feliciteren Infradata met de prestaties en toewijding aan datacenter klanten. De award is een erkenning voor de bijzondere prestaties die Infradata geleverd heeft op het gebied van sales, klantenservice, technologische expertise en gespecialiseerde diensten rondom datacenters.’

Eerder dit jaar nam Erwin Hemmen, Managing Director van Infradata Nederland ook al de Juniper Networks Elite Partner Advantage Award in ontvangst tijdens de Juniper Networks Benelux Summit 2018.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates