Infradata voor 4de jaar op rij FD Gazellen

1 min. leestijd

Share

Network integrator Infradata is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Een vierde verkiezing tot FD Gazelle op rij betekent dat Infradata al zes jaar een minimale omzetgroei van twintig procent per jaar realiseert en in al die jaren winstgevend is geweest. Hiermee toont Infradata aan een zeer solide onderneming te zijn dat een zeer constante groei doormaakt.

De verkiezing van de regionale FD Gazellen wordt bepaald op basis van de gedeponeerde jaarstukken bij de Kamer van Koophandel (KvK). De gegevens waarop de uitverkiezing gebaseerd is zijn daardoor zeer betrouwbaar en transparant. Het Financieele Dagblad doet voor het achtste jaar onderzoek naar de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Het dagblad doet dit in samenwerking met Porsche, ABN Amro, Graydon, en KPMG.

In 2011 is het aantal FD Gazellen in geheel Nederland wederom afgenomen. In 2010 waren er 270 Gazellen waar het er in 2011 nog maar 230 zijn. In 2009 waren er zelfs nog 700 Nederlandse ondernemingen die een FD Gazelle Awards kregen. De economische crisis heeft duidelijk zijn weerga op het aantal FD Gazellen. Het Financieele Dagblad, organisator van de awards spreekt dan ook van een absoluut dieptepunt.

De criteria voor het verkrijgen van een FD Gazelle Award zijn een ononderbroken omzetgroei van minimaal twintig procent over de afgelopen drie jaar waarin tevens jaarlijks een winstgevend gerealiseerd wordt.

“De FD Gazelle Awards is een leuk jaarlijks terugkerend evenement waarbij er even stilgestaan wordt dat het eigenlijk best wel speciaal is wat we met z’n allen jaarlijks bij Infradata presteren. Dat wij ondanks de huidige malaise op de financiele markten toch ieder jaar weer weten te groeien is een prestatie op zich. Het vasthouden aan de strategie; innovatie en flexibiliteit, is voor ons de ‘winning factor’om telkens maar weer bij deze selecte groep te komen”, aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. “De cijfers om komend jaar een ‘FD Gazelle lustrum’ te mogen vieren spreken nu al zeer positief. Ik kijk daarom zeer uit naar volgend jaar.”

Voor meer informatie: FD Gazellen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates