Infradata versterkt met Network Design Engineer

1 min. leestijd

Share

Nicolai van der Smagt is bij Infradata Nederland gestart als Network Design Engineer. Van der Smagt heeft veel ervaring opgebouwd in de Nederlandse service provider markt en is zeer goed gecertificeerd op het gebied van Juniper Networks en Cisco Sytems.

Voordat Van der Smagt in dienst trad bij Infradata was hij vijf jaar lang actief als Senior Network Engineer en vier jaar als Linux Support Engineer bij BBned in Hoofddorp. In het verleden was hij onder andere werkzaam bij @Home (nu Ziggo) in verschillende functies als engineer.

“Tijdens mijn werk als Senior Network Engineer bij BBned kwam ik voor het eerst Infradata tegen en was onder de indruk over de aanwezigheid van de technische kennis in service provider netwerken. Toen er een vacature opende als Network Design Engineer bij Infradata heb ik hier direct op gereageerd”, aldus Nicolai van der Smagt. “Het is een enorme uitdaging om met meerdere service provider netwerken aan de gang te gaan en met mijn kennis de ‘next generation networks’ te optimaliseren.”

“Infradata is constant op zoek naar mensen met veel kennis op het gebied van service provider netwerken. Ik ben daarom ook erg blij met het aantrekken van een absolute topper als Nicolai. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe functie bij ons en heb veel vertrouwen in hem”, aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates