Infradata verlengt wederom het sponsorcontract met het Dodge Viper Racing Team

1 min. leestijd

Share

Infradata verlengt wederom het sponsorcontract met het Dodge Viper Racing Team D.E.R.T.. Ook in 2009 zal Infradata het team ondersteunen bij de strijd om de eerste plaats in de GT Klasse van de Dutch Supercar Challenge. Het is inmiddels het 3e jaar dat Infradata en het Dodge Viper Racing Team D.E.R.T. zich aan elkaar verbinden. Het succesvolle team wordt gevormd door de getalenteerde coureurs Robert de Graaff en Phillipe Ribbens. De Dodge Viper GT3 wordt geprepareerd door Racing for Holland, het bedrijf van oud Formule 1 coureur en Le Mans winnaar Jan Lammers. Hierdoor verzekerd het team zich van de beste technische en racesport kennis die beschikbaar is.

"Met 8 podium plaatsen en enthousiaste klanten is het seizoen 2008 zowel sportief als sponsor technisch een groot succes geweest." aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata. "Voor 2009 verwachten wij de successen van 2007 en 2008 minimaal te evenaren. Door de Dodge Viper uit te rustten met een sequentiële versnellingsbak is de auto sneller geworden. Hiermee moeten wij in staat zijn onze concurrenten op het circuit achter ons te laten. Wij hebben dan ook veel vertrouwen in een succesvol seizoen." aldus Robert de Graaff. “

Alle 31 TV uitzendingen van SBS 6 over 2008 en alle internationale uitzendingen van Motors TV zijn terug te kijken via het online videokanaal van de Dutch Supercar Challenge.

Voor 2009 ziet de race kalender er als volgt uit:

Datum: Evenement:Circuit:
12 april Spa Francorchampions Spa Francorchamps (BE)
3 mei Britcarc Donnington (UK)
14 juni Masters of F3 Zandvoort (NL)
28 juni Spa Euro Races Spa Francorchamps (BE)
19 juli Zolder Superleague Zolder (BE)
9 augustus Rizla Racing Day TT-Assen (NL)
4 oktober Spa Racing Festival Spa Francorchamps (BE)
25 oktober DSC Finale Races TT-Assen (NL)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates