Infradata toegelaten als ISPA partner

1 min. leestijd

Share

Infradata, netwerkintegrator voor de service provider markt, is per 1 november toegelaten als partner van de Internet Service Providers Association (ISPA) in België. ISPA is een onafhankelijke organisatie zonder winstbejag die de belangen van Belgische Internet diensten bedrijven behartigt en het gebruik van nieuwe Internet diensten promoot. Zo zijn bv. haar leden goed voor 97% van alle internetaansluitingen in België.

Een van haar activiteiten bestaat in een driemaandelijks onderzoek omtrent de ontwikkeling van het Internet in België maar ze is sinds lang ook actief betrokken bij regulerende, wettelijke en technische werkzaamheden namens haar leden en de industrie in haar geheel.

Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata: “Dit is een logische stap in de groei van onze activiteiten in België. In de Nederlandse markt leveren wij onze bijdrage bij de operators en service providers en zien de behoefte naar gespecialiseerde partners ook in België toenemen. Infradata kan daar zeker een rol in betekenen. De toenemende vraag naar bandbreedte, netwerkbeveiliging en opslag zijn ook hier actuele onderwerpen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates