Infradata tekent partnerovereenkomst met A10 Networks

1 min. leestijd
A10 Networks

Share

Network Integrator Infradata en fabrikant A10 Networks zijn een partnerovereenkomst aangegaan. A10 Networks is een van oorsprong amerikaanse onderneming die zich toespitst op Application Delivery en Server Load Balancing. Vooral de onderscheidende elementen met betrekking tot IPv6 èn Load Balancing met een zeer hoge capaciteit tegen een zeer competitieve prijs/kwaliteit verhouding zijn Unique Selling Points van de A10 oplossingen.

De Application Delivery en Server Load Balancing oplossingen van A10 Networks bieden voor zowel Service Providers, Content Providers en Enterprises een naadloze ondersteuning in IPv4 -IPv6 trajecten. De oplossingen van A10 Networks zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voor IPv4 bescherming, IPv4/IPv6 co-existentie of volledige IPv6-migratie:

  • Grootschalige NAT / Carrier Grade NAT voor de toewijzing van meerdere klanten op een enkel IPv4 adres (NAT 444)
  • Dual-stack Lite (DS-Lite) voor de invoering van IPv6 netwerken die in staat zijn zowel IPv4 als IPv6 klanten te bedienen
  • SLB-PT voor het snel uitrollen van IPv6 diensten zonder verandering op uw servers / applicaties

Klanten waarbij Infradata reeds de oplossingen van A10 Networks geintegreerd heeft zijn Proserve, OAD en Intermax. Door gebruik te maken van de oplossingen van A10 Networks halen deze ondernemingen meer performance uit oa web applicaties, en een oplossing die zeer schaalbaar is. Dit door het 64 bits besturingssysteem van A10 Networks.

“De Service Provider markt waar Infradata zich op richt is een zeer interessante doelgroep voor A10 Networks. Dit is de groep waarbij we het IPv4 probleem als eerste moeten tackelen. Tevens sluiten oplossingen van A10 Networks zeer goed aan bij het productportfolio van Infradata omtrent IP en DNS”, aldus Harry Driedijk, Sales Manager Noord Europa van A10 Networks. “Wij bij A10 verwachten veel van de samenwerking met integrator Infradata.”

“De oplossingen van A10 Networks zijn met het opraken van de IPv4-adressen en het starten met de IPv6 adressen een welkome versterking aan ons productportfolio. Met de propositie van A10 Networks kunnen wij bij klanten onzekerheid wegnemen”, aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates