Infradata tekent een partnerovereenkomst met Citrix Systems

1 min. leestijd

Share

Infradata en Citrix Systems hebben een partnerovereenkomst met elkaar getekend. Citrix Systems is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat zich erg succesvol heeft gespecialiseerd op de markt van Application Delivery infrastructuur met oplossingen voor desktops, servers en het netwerk. Binnen de service provider en telecom operator markt worden de verschillende oplossingen van Citrix Systems breed ingezet.

Infradata zet bij een aantal van haar klanten (zoals bijvoorbeeld Matchcare en eBay/Marktplaats) de Citrix Netscaler load balancers in en is inmiddels officieel gecertificeerd door Citrix. De Citrix Netscaler fungeert als geïntegreerde application delivery controller met functionaliteiten zoals traffic management, application layer security en server / SSL offloading.

“ Binnen elk service provider netwerk wordt netwerk apparatuur ingezet om een optimale beschikbaarheid te garanderen en resources zo efficiënt als mogelijk te gebruiken. De Citrix NetScaler combineert verschillende technologieën om dit te bereiken. Hierdoor heeft de Citrix NetScaler een perfecte prijs/kwaliteit verhouding voor onze klanten”, aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Wij zijn erg tevreden over de partnerovereenkomst met Citrix waarmee we een nog breder productenscala aan onze klanten kunnen presenteren als onafhankelijke Network Integrator.”

Voor meer informatie: Citrix Systems

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates