Infradata tekent contract met Nxs voor nieuwe netwerk infrastructuur van Juniper

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Nxs Internet heeft voor de inrichting van haar nieuwe netwerkinfrastructuur gekozen voor een samenwerking met Infradata. Infradata zal de gehele Juniper Networks infrastructuur leveren, migreren en implementeren bij Nxs.

Nxs Internet levert diensten op het gebied van domeinregistratie en hosting services, colocatie, rackspace en managed hosting.

Nxs Internet heeft gekozen voor twee Juniper MX480 routers als core routers op de locaties Global Switch en Sara. Deze routers, elk uitgerust met diverse 10 gbit poorten, voorzien in de verbindingen van en naar het internet. Daarnaast worden op DCG en Global Switch veertien Juniper EX4200 routing switches geplaatst. Deze systemen vervangen de huidige HP core switches en gaan de verbindingen van en naar de racks in de datacenters verzorgen. De EX4200 routing switches kenmerken zich door de Juniper virtual chassis technologie waarmee tot 10 fysieke systemen gestacked kunnen worden tot één logische router. Hiermee wordt optimale interne redundancy en schaalbaarheid gecreeerd.

Met de nieuwe opstelling kan het netwerk van Nxs groeien tot een belasting van circa 10 Gbit en bestaat er de mogelijkheid dit verder uit te breiden met extra capaciteit. Door te kiezen voor state-of-the-art oplossingen van Juniper Networks beschikt Nxs Internet over een stabiele en snelle netwerkvoorziening.

“Door onze jarenlange investering in de samenwerking met Juniper Networks en de inhouse kennis over hun producten zijn wij in staat om bedrijven als Nxs Internet aan ons te binden. Hier zijn wij erg verheugd over!”: aldus Pieter Vogelaar, Sales Manager bij Infradata.

Voor meer informatie: NXS en Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates