Infradata stelt Pieter Vogelaar aan als Director Sales

1 min. leestijd

Share

Infradata, Network Integrator voor de Service Provider markt, stelt Pieter Vogelaar aan als Director Sales. Binnen deze nieuwe functie zal Vogelaar de gehele verantwoordelijkheid dragen voor de commerciële divisie van Infradata in Nederland. Voorheen was Vogelaar ook werkzaam bij Infradata, als Sales Manager.

Door de snelle uitbreiding van Infradata in de afgelopen jaren is de behoefte aan meer sturing aan de commerciële kant van de organisatie enorm gegroeid. Vogelaar was reeds in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van Infradata. Samen met CEO Leon de Keijzer heeft hij de commerciële organisatie van Infradata op poten gezet en is hij verantwoordelijk voor de eerste commerciële successen in Nederland. Door deze ervaring en zijn successen bij grote vooraanstaande key accounts is Vogelaar een vitale spil geworden binnen de organisatie. Daarom is hij nu doorgeschoven naar de functie Director Sales.

Vogelaar heeft meer dan tien jaar ervaring in de IT waar hij verschillende management posities bekleedde bij Q&I Nederland, Getronics Telecom Solutions en Alcatel. Hij is afgestudeerd als Ingenieur aan de Hogeschool van Rotterdam.

“Pieter is iemand die vanaf het eerste moment dat hij aantrad bij Infradata van grote waarde geweest. Ik durf zelfs te stellen dat de enorme groei die we hebben doorgemaakt de afgelopen jaren niet mogelijk waren geweest zonder hem. Toen de functie van Director Sales vrij kwam binnen onze organisatie was het voor mij dan ook duidelijk dat niemand anders deze functie beter kon invullen dan Pieter”, aldus CEO Leon de Keijzer van Infradata. “Ik wens Pieter veel succes in zijn nieuwe job en ik hoop dat hij nog lang aan onze organisatie verbonden zal blijven.”

“Het is natuurlijk fantastisch om beloond te worden voor mijn werkzaamheden met zo’n mooie functie. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik ga ervoor zorgen dat de groei die we bij Infradata de afgelopen jaren hebben gehad, voortgezet zal worden in de toekomst”, aldus Pieter Vogelaar, Director Sales bij Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates