Infradata sponsort The Network Event Kit van WifiSoft.org

1 min. leestijd

Share

Infradata is een overeenkomst aangegaan met WifiSoft.org voor sponsoring van The Network Event Kit(NEK). Het idee achter de NEK is om een verplaatsbaar netwerk beschikbaar te stellen voor het opzetten van een netwerk tijdens open source en open content evenementen. De evenementen hebben als doel mensen te trainen dit netwerk op te bouwen, te beheren en te gebruiken. NEK wil met de netwerk switches en access points evenementen de mogelijkheid geven om een solide en goed werkend fixed en draadloos netwerk aan te bieden aan de deelnemers.

De sponsoring vanuit Infradata bestaat uit het beschikbaar stellen van enkele Foundry FastIron switches ten behoeve van The Network Event Kit.

“Het is belangrijk dat initiatieven zoals The Network Event Kit ondersteunt worden door het bedrijfsleven”, aldus Sjors Teeuwen, Marketing medewerker bij Infradata. “Als aanhanger van open source is dit voor ons een uitgelezen mogelijkheid ons zowel te presenteren als een bijdrage te leveren. Wij wensen de WifiSoft.org organisatie veel succes met de NEK en hopen dat veel events hiervan gebruik zullen maken.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates