Infradata ontvangt Innovation Award for Automation

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Tijdens de jaarlijkse Juniper Partner Conference, dit jaar gehouden in Athene, heeft Nino Tomovski, Vice President International van de Infradata Group, de felbegeerde Juniper Innovation Award for Automation in ontvangst genomen.

Infradata heeft de Juniper Innovation Award for Automation ontvangen voor de uitvoering van werkzaamheden voor eBay Classifieds Group. Infradata heeft Contrail Networking and Contrail Cloud Platform oplossingen geïmplementeerd waarmee eBay Classifieds Group in staat wordt gesteld om de configuratie en operations van de IT resources, die benodigd zijn voor de verschillende cloudapplicaties, te automatiseren. Met behulp van zero touch provisioning maakt de Juniper QFX5100 datacenter switch gebruik van automation voor uitbreidingen van de IT-omgeving.

Nino Tomvski: “Onze dank gaat uit naar eBay Classifieds Group, die ons in staat heeft gesteld deze projecten succesvol uit te voeren. Ook de komende jaren blijft Infradata zich inzetten met innovatieve technologieën van Juniper om de eBay Classifieds Group nog beter te bedienen. Met deze innovatieve oplossingen van Juniper versterkt de eBay Classifieds Group hun marktpositie."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates