Infradata ondersteunt Ziggo bij security migratie

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Ziggo en network integrator Infradata zijn een samenwerking aangegaan voor de vervanging van de firewalls in het operationele netwerk van Ziggo. Na een uitgebreide technische selectie heeft Ziggo de firewall oplossingen van Juniper Networks geselecteerd en Infradata gekozen voor de levering en implementatie.

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 3,1 miljoen huishoudens, 1,6 miljoen breedband internetklanten, 1,9 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,2 miljoen telefonieabonnees. De klein- en grootzakelijke markt maken gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied –met sterk regionale basis- strekt zich uit over heel Nederland.

Vanwege de toenemende concurrentie en dynamiek op de kabelmarkt zijn aanbieders zoals Ziggo genoodzaakt om enerzijds hun service niveau naar een nog hoger plan te tillen en anderzijds constant nieuwe services op de markt te brengen. Ziggo werkt op beiden niveaus intensief samen met Infradata . Zowel met betrekking tot de uitrol van de dienst Ziggo Zakelijk Internet Plus als op het gebied van de security optimalisatie binnen het operationele netwerk hebben beide partijen een actieve relatie.

“De projectteams van zowel Ziggo als Infradata hebben uitstekend teamwork geleverd”, aldus Pieter Vogelaar, Director Sales bij Infradata. “Tevens is duidelijk te zien dat door de onstane dynamiek op de kabelmarkt de kabelaanbieders opnieuw moeten kijken hoe zij bepaalde aspecten kunnen verbeteren. Het is mooi om te zien dat een bedrijf als Ziggo dit zeer pro-actief oppakt.

Voor meer informatie: Ziggo en Juniper.net

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates