Infradata ondersteunt IP Visie in wholesale-markt

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata en IP Visie, beiden experts in netwerkverbindingen, gaan samenwerken om verdere groei te ontwikkelen. IP Visie gaat zijn activiteiten uitbreiden met het aanbieden van glasvezelverbindingen onder eigen label. Het directe voordeel hiervan is dat IP Visie een KPN Wholesale Partner wordt. Infradata begeleidt deze stap door sterke Juniper Networks MX core routers te leveren.

IP Visie is bekend als KPN Business Partner met de focus op Zakelijk Glasvezel. Het bedrijf verzorgt alle soorten dataverbindingen en is daarbij ‘single-point-of-contact’ tussen bedrijven en KPN. Dat deze aanpak krachtig is blijkt uit het feit dat het IP Visie de laatste jaren al tweemaal een KPN Business Award in de categorie Network Services heeft opgeleverd. Met het aanbieden van glasvezelverbindingen onder eigen label wil IP Visie zijn positie op de glasvezelmarkt verder versterken. Fouad el Hajjaj, directeur van IP Visie: ‘Dit is een belangrijke volgende stap voor ons. De groeiende concurrentie kunnen we op deze manier nog beter het hoofd bieden.’

Naast het ontwerp van deze nieuwe netwerkinfrastructuur met Juniper Networks MX, heeft Infradata tevens de implementatie en het support voor haar rekening genomen. Robbie van Rooijen, Sales Executive bij Infradata, over de samenwerking: ‘Er is een enorme groei van dataverkeer. Dit biedt service providers groeipotentie op zowel de consumenten- en zakelijke markt als op de wholesale-markt. IP Visie is een goed voorbeeld van een klantgerichte onderneming die als leverancier meegroeit met deze ontwikkelingen. Wij zijn blij dat we op deze manier de handen ineen hebben geslagen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates