Infradata NV stelt Nico van Buitenen aan als Managing Director Belgie en Luxemburg

1 min. leestijd

Share

Infradata, network integrator op het gebied van carrier grade networks, stelt Nico van Buitenen aan als nieuwe Managing Director. Vanuit deze rol zal Van Buitenen de dagelijkse leiding van Infradata NV voor zijn rekening nemen. De huidige Managing Director Erwin Dirckx gaat een nieuwe uitdaging aan.

Na een carrière van 5 jaar bij Nortel maakte Nico de overstap naar Juniper Networks als Regional Director BeNeLux Service Providers. Hij vervolgde zijn carrière bij McAfee om nu aan de slag te gaan als Managing Director bij Infradata in België en Luxemburg.

“Na 15 jaar binnen de IT markt vanuit een vendor perspectief te hebben gewerkt zie ik het als een enorme uitdaging om direct met klanten te schakelen bij Infradata als integrator”, aldus Nico van Buitenen. “Ik hoop Infradata nog succesvoller te maken en mijn ervaring in te zetten om de organisatie in België en Luxemburg verder te laten groeien. Naar aanleiding van de sterke prestaties dit jaar zullen we hierin reeds een stap zetten door ons team uit te breiden en onze dienstverlening verder te optimaliseren”.

“Persoonlijk vind ik het erg jammer dat de samenwerking met Erwin Dirckx na 5 jaar stopt. Ik wil hem bedanken voor zijn jarenlange inzet en de sterke prestaties in de eerste helft van 2013. Tegelijkertijd ben ik zeer verheugd dat we Nico van Buitenen aan ons hebben kunnen binden. Met zijn klantkennis, vendor ervaring en people-skills hebben we iemand aangetrokken die onze markt van binnen en van buiten kent. Na jarenlang prettig te hebben samengewerkt ben ik ervan overtuigd dat hij de sterke man is op de juiste plek binnen onze organisatie”, aldus Leon de Keijzer, CEO Infradata Group. “Ik wil beiden zeer veel succes wensen met deze nieuwe stap in hun carrière.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates