Infradata levert Juniper MX routers voor nieuw KPN netwerk

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata heeft Juniper Routers geleverd welke door KPN International zullen worden geïmplementeerd binnen hun internationale IP infrastructuur. Binnen Europa zijn verschillende Juniper MX960 routingsystemen aangesloten in de datacenters van de steden Rotterdam, Brussel, Manchester en Londen. In de Verenigde Staten zijn de systemen geïnstalleerd in de KPN International datacenters van de steden Miami, Dallas, Chicago, San Jose, Ashburn en New York.

Het internationale karakter van Infradata krijgt de laatste jaren steeds meer gestalte. Naast het openen van een vestigingen in België en Groot-Brittannië is inmiddels ook de omzet vanuit andere landen gestegen tot bijna 25% van de omzet van het Nederlandse filiaal.

Infradata plukt de vruchten van een zeer goede samenwerking met Juniper Networks. Door het Elite Partnership op de kennisgebieden van zowel routing als security wordt op de verschillende niveaus binnen Juniper het vakmanschap van Infradata herkend en erkend. Dit heeft als resultaat dat steeds meer grote service providers de dienstverlening van Infradata op waarde weten te schatten waardoor zij de producten en diensten bij Infradata afnemen.

“Het aantrekken van KPN International als klant geeft aan dat steeds meer internationaal georiënteerde service providers hun weg vinden naar Infradata”, aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata in Nederland. “Het is voor ons belangrijk om te zien dat wij ook in staat zijn om internationaal efficiënt en daadkrachtig te opereren. Doordat KPN International inmiddels gebruikt maakt van onze services zien we dat we ook internationaal op de goede weg zijn.”

Voor meer informatie: KPN of Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates