Infradata, Juniper en de DHPA toasten gezamenlijk op een succesvol 2017

1 min. leestijd

Share

Voor alle klanten, leveranciers en overige relaties organiseerden Infradata, Juniper en de DHPA op 26 januari 2017 een nieuwjaarsreceptie in Loosdrecht.

Bijna 70 genodigden wisten de weg naar evenementenlokatie Finley Het Witte Huis te vinden. De gezellige bijeenkomst stond in het teken van het afgelopen en komende jaar. De openingswoorden werden verzorgd door Dennis van Herk, Sales Manager Service van Infradata, en Ruud Alaerds, Director van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA).

Onder de titel “Samen lachen verbindt” verzorgde cabaretier, columnist en tekstschrijver Martijn Koning een onderhoudende conference, waarmee hij de lachers op zijn hand kreeg. Onder het genot van een hapje en een drankje amuseerden de genodigden zich uitstekend.

De nieuwjaarsreceptie vond plaats in de laatste week van januari. Dat is een bewuste keuze omdat in de eerste twee weken van januari altijd veel nieuwjaarsborrels worden gehouden.

Infradata wil graag Juniper, de DHPA en Martijn Koning bedanken voor het mogelijk maken van dit geslaagde event. Langs deze weg wil Infradata iedereen die niet bij deze nieuwsjaarsreceptie aanwezig kon zijn alsnog de beste wensen voor 2017 overbrengen.

De nieuwjaarsreceptie in deze geslaagde opzet gaat een terugkerend evenement worden. Iedereen die dit jaar niet aanwezig kon zijn, is van harte uitgenodigd voor de nieuwsjaarborrel in januari 2018.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates