Infradata is door Juniper Networks uitgeroepen tot Implement Specialist

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata heeft van Juniper Networks de status Implement Specialist gekregen. Deze certificering toont aan dat Infradata meerdere projecten van Juniper Networks succesvol geïmplementeerd heeft volgens de door Juniper voorgeschreven methodes. Eerder al werd Infradata uitgeroepen tot Operate Specialist in de J-Partner Service Specialisatie architectuur van Juniper Networks.

De Service Specialisatie architectuur is ontwikkeld voor ondernemingen welke reeds Elite Partner zijn van Juniper Networks. Infradata is reeds geruime tijd een voor Juniper Networks belangrijke Elite partner. De Elite partner status van Infradata heeft betrekking op de door Juniper Networks gedefinieerde kennisgebieden van Service Provider Infrastructure, Advance Network Infrastructure en Advanced Security. Deze drievoudige Elite certificering bewijst het expertise niveau op het gebied van de Juniper routing, switching en security oplossingen.

De status van Juniper Implement Specialist voor Infradata is een verdienste voor vele goede implementaties en de jarenlange investering in kennis van JUNOS en Juniper Networks oplossingen. Tevens geldt deze status als een garantie voor klanten van Infradata dat zij van de best mogelijke implementatie van hun netwerk uit kunnen gaan.

“Wij investeren reeds jarenlang in Juniper als belangrijke partner. De aanwezigheid van twee gecertificeerde Juniper Experts (JNCIE) heeft bijgedragen aan het verkrijgen van de Implement Specialist status”, aldus Patrick Brog, Manager Engineering van Infradata. “De certificering is een erkenning van de kwaliteiten die wij in huis hebben. Het is een mooie blijk van waardering voor onze medewerkers en een extra signaal naar de markt, High Performance Networking zit in ons DNA. Maar dit betekent geenszins dat wij nu stil zullen gaan zitten. Wij zullen ons net als de techniek en markt verder blijven ontwikkelen, stilstand is immers achteruitgang.”

Voor meer informatie: Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates