Infradata in de race voor Deloitte Tech Fast50 2014

1 min. leestijd

Share

Infradata is wederom genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Na eerdere nominaties zijn de groeicijfers van Infradata wederom van dusdanige aard dat het ook in 2014 bij de vijftig snelst groeiende techbedrijven in de Benelux hoort.

Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Fast50 is een jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De selectie vindt plaats op basis van een aantal duidelijke criteria en de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Infradata bevindt zich in goed gezelschap tussen de andere genomineerden uit de internet, biotech, software, new media en telecom markt. De winnaar en uiteindelijke ranking op basis van omzetgroei wordt op 31 oktober 2014 bekend gemaakt.

CEO Infradata

“Als ik kijk naar de prestaties van Infradata de afgelopen jaren vervult mij dat met trots. De selectie voor de Fast50 is een erkenning van onze strategie. Onze onderneming is de afgelopen jaren enorm gegroeid zonder onze cultuur van expertise en flexibiliteit uit het oog te verliezen. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Momenteel zien we bij de buitenlandse vestigingen van Infradata dat de formule ook hier succes oplevert.”, aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata.

Voor meer informatie, zie Deloitte Fast50

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates