Infradata implementeert geavanceerde Next Generation Diameter Signaling oplossing bij BICS

1 min. leestijd
BroadForward

Share

Netwerkintegrator Infradata past BFX Interface Gateway toe bij alle BICS-faciliteiten

Leiden, 26 november 2015 – BICS, een wereldwijde aanbieder van wholesale carrier services, lanceert een Next Generation signaling-oplossing, die door Infradata wordt geleverd en geïmplementeerd. BICS is één van de grootste interconnect-leveranciers ter wereld. De organisatie maakt spraak, connectiviteit, messaging, roaming en mobiele financiële diensten mogelijk voor meer dan 800 service providers wereldwijd.

Met de migratie naar BFX heeft Infradata BICS voorzien van een state-of-the-art Diameter Signaling Solution die op een kosteneffectieve manier innovatieve diensten en het binnenhalen van nieuwe klanten mogelijk maakt. Daarnaast zorgt de oplossing voor gedetailleerd inzicht in het verkeer, een naadloze interworking tussen Diameter-, SS7- en Radius-netwerken en integratie met IT-systemen.

Infradata heeft de BroadForward BFX Interface Gateway geïmplementeerd, een Next Generation Diameter Signaling Controller (DSC) met een volledig geïntegreerde Diameter Edge Agent (DEA) en interworking functie voor het gehele wereldwijde IP Exchange (IPX) netwerk van BICS.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata: “We zijn er trots op om een partner te zijn van één van de grootste en meest innovatieve IPX-aanbieders ter wereld. BICS speelt een belangrijke rol in het op wereldwijde schaal laten werken van LTE. Onze ervaring met signaling en het BFX-product helpt BICS om zijn doel te bereiken: uit te groeien tot innovatieve marktleider in de IPX-markt.”

Geert Goethals, CTO van BICS: “We hebben een explosieve toename gezien van LTE-roaming en in het afgelopen jaar elke maand een groei met dubbele cijfers. Voor BICS is een betrouwbare, high performance infrastructuur cruciaal, terwijl we tegelijkertijd de flexibiliteit moeten hebben om voorop te kunnen lopen met innovatie en de ontwikkeling van diensten. Met de implementatie van een Next Generation Diameter signaling-oplossing en de expertise van Infradata beschikken we over een krachtige combinatie die ons in staat stelt om unieke diensten aan onze klanten te leveren. Sneller en veel effectiever dan traditionele interconnect-spelers.”

Over Infradata
Infradata is een toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op organisaties waarvan de netwerk infrastructuur essentieel is voor het uitoefenen van de core business. De jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Service Provider netwerken zorgt ervoor dat Infradata in staat is om mission critical next generation networks te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.

Vanuit vestigingen in Nederland, België, Polen, Duitsland en Engeland biedt Infradata haar kennis en expertise aan door geheel Europa. Infradata is een officiële partner van Juniper Networks, F5 Networks, Aruba Networks, Palo Alto Networks, Infoblox , Citrix Systems, A10 Networks, BroadForward, Tufin en Arbor Networks.

De belangrijkste missie van het bedrijf is klanten superieure netwerk oplossingen te bieden. Infradata staat genoteerd in de Deloitte Fast50, de lijst van vijftig snelst groeiende bedrijven van Europa. Voor meer informatie: www.infradata.nl

About BICS
BICS delivers best-in-class international wholesale solutions to any communication service provider worldwide. Through its Mosaic portfolio, a comprehensive, flexible and innovative suite of solutions designed to be used individually, or collectively, BICS meets the existing and future requirements of the global telecoms industry.

BICS is headquartered in Brussels with regional offices in Bern, Dubai, Madrid, New York and Singapore. We also have a satellite office in Beijing and local representation in Accra, Cape Town, Miami, Montevideo, Nairobi and Toronto. Our team continuously strives to provide our customers with the highest levels of quality, reliability and interoperability enabling them to maximize their end-user value.

With our successful consolidation strategy, and a continuing focus on technological advancement and innovation, we have achieved a world-leading position in the international Voice and Mobile Data markets. More information on www.bics.com

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates