Infradata geselecteerd door LinxTelecom voor support op het internationale MPLS-netwerk

1 min. leestijd

Share

Infradata, netwerkintegrator voor de service provider markt heeft een contract afgesloten om de volledige support te leveren op het internationale MPLS-netwerk van LinxTelecom voornamelijk gesitueerd in Oost-Europa. Infradata levert zowel hardware- als softwaresupport op het netwerk van LinxTelecom dat voornamelijk uit Juniper MX Routers bestaat. Toekomstige netwerkuitbreidingen van LinxTelecom zullen tevens via Infradata verlopen.

LinxTelecom is een internationale telecom-organisatie die kosteneffectief verbindingen aanbiedt tussen Estland, Letland, Litouwen, Polen, Georgië, Oekraïne en Rusland en grote interconnectie-punten in West-Europa en Noord-Amerika met “state-of-the-art” high-speed services.

“Met het verbinden van LinxTelecom aan Infradata breidt het internationale netwerk van Infradata zich uit naar Oost-Europa wat aangeeft dat wij de laatste jaren een goede weg in zijn geslagen”: aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. “Met de keus voor de diensten van Infradata onderstreept LinxTelecom dat het hoge eisen stelt aan de kwaliteit van dienstverlening. Wij zijn blij met de keuze van LinxTelecom en kijken uit naar een goede samenwerking de komende jaren”.

Voor meer informatie: Linx Telecom en Juniper Networks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates