Infradata genomineerd voor High Growth Award

1 min. leestijd

Share

Leiden, 28 Oktober 2013– Infradata heeft een nominatie voor de High Growth Awards voor de regio Zuid-Holland in ontvangst genomen. Deze prijs wordt dit jaar voor de zevende maal uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de hoogste omzetgroei hebben gerealiseerd over de afgelopen drie jaar. Anders dan bij andere prijzen telt ook de kwaliteit van de groei mee.

De kwaliteit van de groei van bedrijven wordt door de High Growth-jury geïnventariseerd aan de hand van zes groeithema's van het Port4Growth Groeimodel: strategie, marktpositionering, automatisering, kapitaal & financiering, business partners en overname & opvolging.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata: ‘Groeien op zich is fantastisch, we zijn in de afgelopen drie jaar tijd aanzienlijk gegroeid en doen hier dit jaar nog een schepje bovenop. De kwaliteit van de groei is echter nog veel interessanter. Als bedrijf heb je echt wat aan het inzicht in groeiknelpunten, knelpunten die je als bedrijf in de toekomst kan tegen komen, de overzichtelijke rapportage met adviezen gebaseerd op de ervaring van honderden groeiondernemers en het advies van kennispartners die je van de High Growth organisatie ontvangt nadat ze de kwaliteitscan hebben uitgevoerd.’

Jury en beoordeling

De jury van de High Growth Awards 2013, bestaande uit succesvolle groeiondernemers en deskundigen, beoordeelt de deelnemende bedrijven. De deelnemende bedrijven worden beoordeeld op basis van zes criteria: absolute groei, voorbeeldfunctie, groei als onderdeel van de strategie, het profiel van de ondernemer, financiële gezondheid en het toekomstperspectief. Voor ieder criterium kent de jury een score van maximaal vijf punten toe. Een bedrijf kan maximaal dertig punten behalen. Daarnaast wordt het groeipercentage berekend op basis van de omzetcijfers van de laatste drie jaar.

Stem hier zodat Infradata de Publieksprijs in de wacht kan slepen

Meer informatie: High Growth Awards

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates