Infradata genomineerd voor Gouden FD Gazellen Award

1 min. leestijd

Share

"Geachte heer De Keijzer,

Gefeliciteerd met uw nominatie voor de Gouden FD Gazelle 2008!

Het is voor het vijfde jaar dat Het Financieel Dagblad onderzoek doet naar de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Uw onderneming Infradata B.V. hoort hier bij! In de maand november staan de FD Gazellen centraal in Het Financieel Dagblad, met voor en na de bijeenkomsten veel artikelen over groei en groeiers en op BNR Nieuwsradio met samenvattingen van de prijsuitreikingen."

Zo begon de brief die die wij onlangs van de Gouden FD Gazelle organisatie mochten ontvangen. "Ik ben trots en vereerd dat Infradata is genomineerd. De nominatie is een beloning voor de snelle groei die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Ook voor 2008 ziet het er wederom zeer goed uit en verwachten wij een groei van tussen de 35 en 40 procent te kunnen laten zien. Het is een enorme erkenning voor alle Infradata medewerkers en partners en een bevestiging van de weg de wij hebben gekozen.", aldus Leon de Keijzer, Oprichter en Managing Director van Infradata.

Op donderdag 20 november zal in het provinciehuis in Den Haag de uitreiking plaatsvinden. Wij wachten belangstellend en vol spanning af!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates