Infradata is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50

1 min. leestijd

Share

Infradata is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Dit is een jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De selectie vindt plaats op basis van een aantal duidelijke criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2004-2008). De uiteindelijke ranking op basis van omzetgroei wordt op 29 oktober 2009 bekend gemaakt. Infradata doet voor de eerste keer mee aan de prestigieuze verkiezing. Door een sterke groei van 2388% over vijf jaar belooft Infradata hoog te eindigen in de Deloitte Technology Fast50.

Als onafhankelijke Network Integrator is Infradata gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks. Dit doet het bedrijf met name voor telecomoperators en serviceproviders. Door een focus op service, expertise en flexibiliteit krijgt Infradata het vertrouwen van steeds meer klanten. Dit is de reden dat het bedrijf ondanks de mondiale economische crisis op internationaal niveau nog altijd sterk blijft groeien. In 2008 heeft Infradata reeds hoge ogen gegooid tijdens de FD Gazelle Awards, jaarlijks georganiseerd door het Financieele Dagblad. De nominatie voor de Deloitte Technology Fast50 in 2009 onderstreept dat de onderneming nog altijd hard aan de weg timmert en wederom een flinke groei gerealiseerd heeft.

“Wij zijn erg verheugd met de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Dit bevestigt dat we in het verleden de juiste keuzes hebben gemaakt. Wij krijgen de waardering van onze klanten vanwege de constante kwaliteit van onze netwerkoplossingen in deze snel veranderende markt ”, zegt Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. “Groei voor een onderneming is goed en van vitaal belang. Echter dient groei wel gepaard te gaan met het op niveau houden van de kwaliteit van de dienstverlening. Infradata investeert hierin constant door onder andere experts uit de markt aan te trekken.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates