Infradata genomineerd voor Deloitte Fast50

1 min. leestijd

Share

Infradata is wederom genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Na een zesde plaats in 2009 zijn de groeicijfers van de Network Integrator uit Leiden wederom van dusdanige aard dat het bij de vijftig snelst groeiende techbedrijven in de Benelux hoort in 2012.

De Deloitte Fast 50 is een jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De selectie vindt plaats op basis van een aantal duidelijke criteria en de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2007-2011). Infradata bevindt zich in goed gezelschap tussen de andere genomineerden uit de internet, biotech, software, new media en telecom markt. De winnaar en uiteindelijke ranking op basis van omzetgroei wordt op 11 oktober 2012 bekend gemaakt.

“Als ik kijk naar de prestaties van Infradata de afgelopen jaren vervult mij dat met trots. De selectie voor de Fast50 is een erkenning van onze strategie. Onze onderneming is de afgelopen jaren enorm gegroeid zonder onze cultuur van expertise en flexibiliteit uit het oog te verliezen. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Momenteel rollen we de in Nederland succesvolle formule ook uit naar andere landen in Europa”, aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates